SON DAKİKA

Talihsiz baba tacizi kızından öğrendi

26 Şubat 2019, Salı 22:01

     


Yenipazar'da yaşayan Emrah Yazganoğlu(32), 8 sene önce çalışmak için gittiği İstanbul'da tanıştığı S. Y. ile evlendi. Bu evlilikten biri kız ikisi erkek olmak üzere üç çocuğu oldu. Bir buçuk sene önce eşinin kendisini terk edip İstanbul'a gittiğini ve altı ay önce çocuklarıyla birlikte geri döndüğünü belirten Yazganoğlu, "Eşim İstanbul'da olduğu dönemde başka biriyle ilişki yaşamış. Kızım o dönemde eşimin ilişki yaşadığı kişinin kendisini taciz ettiğini, oğullarım da dilencilik yaptıklarını söyledi." dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Emrah Yazganoğlu, 8 sene önce İstanbul'da çalıştığı dönemde tanıştığı S. Y. ile evlendi. Çiftin biri kız, ikisi erkek olmak üzere üç çocuğu oldu. S.Y. bir buçuk sene önce eşiyle tartışıp çocuklarıyla birlikte ailesinin yaşadığı yer olan İstanbul'a döndü. Emrah Yazganoğlu ile konuşan S. Y. altı ay önce Yenipazar'a geri döndü. Döndükten sonra eşinin çocuklarını sürekli dövdüğünü iddia eden Emrah Yazganoğlu, "Eşimin psikolojisi bozuktu. Çocuklarımın tavırları da çok farklıydı. Eşimin rahatsız olduğunu ve tedavi olması gerektiğini söyledim. O da bunu kabul etmedi. Çocuklarımı bana bırakıp İstanbul'a döndü. Çocuklarıma annem baktı." diye konuştu.

Evi terk eden eşinin telefonunu karıştırarak aldatıldığını öğrendiğini ifade eden Yazganoğlu, "Eşim giderken evde telefonunu unutmuş. Telefonundaki kayıtları çıkarttım. Mesajlarını okudum. Birden fazla kişiyle ilişkisinin olduğunu mesajları okuyunca anladım." dedi.

"OĞULLARIMI DİLENDİRMİŞLER"

Eşi gittikten sonra çocuklarının hareketlerinde tuhaflık fark ettiğini belirten Yazganoğlu, "Oğlum O., ben bahçede çalışırken ne yaptığımı sordu. Ben de para kazanmak için çalıştığımı söyledim. Oğlum, 'Baba, para böyle kazanılmaz. Bir markete gidip peçete ve su alalım sonra insanlardan para isteyelim. Biz İstanbul'da hep böyle yapardık.' deyince çocuklarımın neler yaşadığını anladım. Küçük oğlum da bunları anlattı. Orada başka bir adamla yaşayan eşim oğullarımı dilendirmiş." dedi.

"BİR SIRRIM VAR"

Kızı A. Y.'nin çok ürkek olduğunu ve sürekli "Baba, bir sırrım var" dediğinin belirten Yazganoğlu, "Kızıma ne sırrı olduğunu sorup benimle paylaşabileceğini söyledim. Bir gün bana 'Baba, İstanbul'dayken annemin bir sevgilisi vardı. Bir gün benim sırtıma çıktı ve bacaklarımı ayırdı' deyince kanım dondu. Hemen Aydın Kadın Doğum Hastanesi'ne gittik. Kızımın taciz edildiğine dair rapor aldık. Kızım uğradığı cinsel istismar nedeniyle pedagog desteği almaya başladı." diye konuştu.

"ANNELERİ, ÇOCUKLARINI DÖVE DÖVE GÖTÜRDÜ"

Çocuklarının tekrar sağlıklarına kavuşması için bu süre içerisinde elinden geleni yaptığını belirten baba, "Çocuklarım okuldayken kayınpederim ile eşim Acil İcra Kararı çıkartıp çocuklarımı almaya geldi. Biz de annem, babam ve kardeşimle birlikte çocuklarımızı vermemek için direndik. Anneleri, çocuklarımı döve döve götürdü." dedi.

POLİS AİLEYE BİBER GAZI SIKTI

Çocuklarının yaşayacaklarından endişe duyduğunu söyleyen Yazganoğlu, "Çocuklarımı İstanbul'a götürmek için okula polislerle birlikte geldiler. Çocuklarım İstanbul'a döndüğünde tekrar aynı şeyleri yaşayabilir." dedi. Yazganoğlu'nun kardeşi Cem Yazganoğlu, "Polis arabasına anneleri tarafından zorla bindirilen yeğenlerim arabadan çıkmaya çalıştı. Anneleri polislerinin gözünün önünde çocukları dövdü. Polisler hiçbir şey yapmadı. Ben yeğenlerimin o halini görünce müdahale etmeye çalıştım. Polisler bana jopla vurup biber gazı sıktı. Aynı zamanda 65 yaşındaki annem ve babamı da darp ettiler" diye konuştu.

Darp raporu alarak Yenipazar Asayiş Ekipleri'nden şikayetçi olduklarını belirten aile çocuklarını geri almak için savcılığa başvuruda bulundu. (DUYGU DİLEK)







 
Son Eklenen Haberler