SON DAKİKA

Aydın’da yılbaşını zehir edeceklerdi

29 Aralık 2018, Cumartesi 17:54

     


Aydın’ın Söke ve Germencik ilçelerinde şüphelilerin adreslerinde yapılan iki ayrı operasyonda, 180 litre etil alkol,5 şişe değişik markalarda kaçak içki,23 şişe sahte bandrollü rakı,25 litre sahte içki ile 1824 adet TABDK bandrolü ele geçirildi. Sahte içkilerle ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Söke Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri Söke ve Germencik ilçelerinde yaklaşan yılbaşı öncesi K.E ve B.A isimli şahısların piyasaya sahte içki sürecekleri bilgisini aldı.

Önceki gün yapılan iki farklı operasyonun birincisinde Söke’de K.E isimli şüphelinin evine baskın düzenleyen polis 23 şişe sahte bandrollü rakı ele geçirdi.

Germencik’deki operasyonda ise B.A isimli şüphelinin evine yapılan baskında 25 litre hazırlanmış rakı, 5 şişe değişik markalarda kaçak içki, Kaçak içki üretiminde kullanılmak üzere 180 litre etil alkol, bin adet içki şişesi kapağı, 1824 adet sahte TAPDK bandrolü , 840 adet boş içki şişesi, İçki şişelerine yapıştırılan 3,5 top sahte etiket ve 1 adet pet şişe içerisinde anason maddesi ele geçirildi.

Her iki şüpheli de gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Şüpheli iki şahısın da sorguları devam ederken haklarında 5607 Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında gerekli adli tahkikat başlatıldı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler