SON DAKİKA

Teknokent Müdürü’nden ADÜ Rektörüne ziyaret

4 Temmuz 2019, Perşembe 13:43

     


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi himayesinde Engellilerde ve Yaşlılarda Dijital Dönüşüm Sempozyumu’nda koordinatörlüğünü üstlendiği “EN-KOLAY” uygulamasının üçüncülükle ödüllendirilmesi üzerine, Teknokent AŞ Genel Müdürü Doç. Dr. Cemal İyem, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i ziyaret etti.

Doç. Dr. Cemal İyem, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi himayelerinde, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Engellilerde ve Yaşlılarda Dijital Dönüşüm Sempozyumu’nda kazandıkları başarı ile üniversitelerini temsil etmenin memnuniyetini yaşadıklarını belirtti. Doç. Dr. İyem, ulusal çapta düzenlenen bir organizasyondan ödülle dönmenin üniversitenin tanınırlığına katkı sağlarken ADÜ Teknokentinin imajına da olumlu katkı sağladığını ifade etti.

ADÜ AİLESİNE KAPILARIMIZ SONUNA KADAR AÇIK

ADÜ Rektörü Aldemir, başarılarından dolayı İyem’i tebrik ederek, ulusal ve uluslararası alandan gerçekleşen organizasyonlarda üniversitelerini en iyi şekilde temsil eden ADÜ ailesi bireylerine kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade etti. Bu tür organizasyonlara akademisyen ve öğrencilerinin katılımını önemsediklerini belirten Rektör Aldemir, bilimsel çalışma ve projelerin bu şekilde güçleneceğini, bu güç ile de milletine fayda sağlayan gençler yetiştirme hedefinde olduklarını vurguladı.

Ödül kapsamında verilen Saray Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki öğrencilerin el emekleri ile yaptıkları “Uzay Yolu” isimli tabloyu üniversitenin ADÜ Teknokent A.Ş. Genel Müdürü İyem, Rektör Aldemir’e takdim etti. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler