“Eğitim Veli ile Başlar” Programı Aydın İsabet Okulları’nda başlıyor

9 Eylül 2025, Salı 18:58

     


Aydın İsabet Okulları, 2025–2026 eğitim öğretim dönemine yeni bir vizyonla giriş yapıyor. “Eğitim, sadece öğretmenlerin işi değildir; herkesin işidir” anlayışıyla yola çıkan okul, nitelikli veli programları ve 5 Boyutlu Eğitim Modeli ile öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra karakter gelişimlerine de odaklanıyor.

Etkinlik, Özel Aydın İsabet Okulları Kampüsünde gerçekleştirilecek. Saat 10.30 ile 16.00 arasında sürecek programın sorumluluğunu Celil Aydınoğlu üstleniyor. Detaylı bilgi almak isteyen veliler 0507 088 82 09 numaralı telefondan iletişime geçebilir. Ayrıca etkinlik hakkında ayrıntılı bilgilere isabet.k12.tr/aday-ogrenci adresinden de ulaşılabiliyor.

Okul yönetimi, yeni dönemde öğrencilerin yalnızca sınavlara değil, hayata hazırlanmaları gerektiğinin altını çiziyor. Ezberin ötesine geçen eğitim modeliyle öğrenciler; düşünen, üreten ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştiriliyor.

Aydın İsabet Okulları, manevi eğitimde de denge ve derinliği esas alıyor. Helal–haram bilincini önceleyen, ahlaki olgunluğu ve ruhsal dengeyi merkeze alan yaklaşım sayesinde öğrenciler yalnızca bilgiyle d eğil, vicdan ve kalple de besleniyor.

Okulun eğitim felsefesinde veliler de aktif birer paydaş olarak görülüyor. Nitelikli veli programları, bireysel rehberlik çalışmaları ve profesyonel koçluk destekleri ile öğrencilerin gelişim süreci ailelerle birlikte yönetiliyor.

Aydın İsabet Okulları yetkilileri, hedeflerinin sadece akademik başarı değil; vicdanı, bilinci ve liderlik vasıfları güçlü bireyler yetiştirmek olduğunu belirtiyor. 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler