SON DAKİKA

Çocuklar için yapıldı, büyükler eğlendi

4 Ocak 2019, Cuma 10:35

     


Manisa Şehzadeler Belediyesi tarafından hizmete sokulan ve içerisinde 22 adet replika konsepti çizgi film ile masal kahramanını maketinin bulunduğu Masal Parkı’na gece saat 03.00 sıraları giren iki gencin eğlencesi güvenlik kameralarına yansıdı. Alkollü olduğu belirten iki genç, masal kahramanlarının maketleriyle bol bol selfi çektirmesi gözlerden kaçmadı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Şehzadeler Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl yapımına başlanan ve yeni yıl ile birlikte hizmete giren 17 bin metre karelik Şehzadeler Park Alanı’nın içerisinde yer alan Masal Parkı geçtiğimiz gece renkli görüntülere sahne oldu. İçerisinde 22 adet replika konsepti çizgi film ile masal kahramanını maketinin bulunduğu Masal Parkı’na gece saat 03.00 sıralarında giren iki gencin yaptıkları güvenlik kameralarına takıldı. Alkollü olduğu düşünülen iki gencin masal kahramanlarının maketleriyle yaptıkları hareketler saniye saniye güvenlik kameralarına kaydedildi. Masal Park’a demir parklıklardan giren iki genç ilk olarak masal kahramanı Temel Reis, Hacivat ve Karagöz ile dakikalarca sohbet ederken, daha sonra selfi çektirdi. Yaklaşık bir saat boyunca diğer masal kahramanlarının maketleriyle eğlenen iki genç daha sonra demir parmaklardan atlayarak parktan ayrıldı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler Masal Parkı’na minikler kadar büyüklerinden yoğun ilgi gösterdiğini gözler önüne serdi.

Edinilen bilgilere göre masal parka eğlenmek amaçlı giren iki gencin bazı çizgi kahramanlarının maketlerine zarar verdiği ve alkollü olduğu düşünülen gençlerin polis tarafından arandığı öğrenildi. Ayrıca, yaşanan olayın ardından Masal Park’ta görev yapan 4 güvenlik görevlisinin işine Şehzadeler Belediye tarafından son verildiği belirtildi. (İLKER KILIÇASLAN)







 
Son Eklenen Haberler