SON DAKİKA

Kızılay Çine'de 2 gün kan bağışı toplayacak

4 Mayıs 2021, Salı 17:38

     


Türk Kızılayı Aydın İl Temsilciliği, Çine Hükümet Meydanı'nda Çarşamba ve Perşembe günü kan bağışında bulunmak isteyenlere hizmet verecek. Türk Kızılayı Çine Mütevelli Heyeti Üyesi Erden Kaya, Çinelilerin bu talebe duyarsız kalmayacağını inandıklarını belirtti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!)

Türk Kızılayı Çine gönüllülerinden oluşan Mütevelli Heyeti Üyeleri Erden Kaya, Muhammet Doğan ve Aylin Aytepe, geçtiğimiz günlerde göreve başladı. Kızılay gönüllüleri, Kızılay'a destek olmak hem de imkanlarından ihtiyaç sahiplerinin faydalanabilmesi için bu görevi üstlendiklerini belirtti.

İlk olarak pandemi ve Ramazan ayı dolayısıyla azalan kan stoklarının artırılması için 2 gün boyunca Çine'de kan bağışı yapmak isteyenler için görevlilerin geleceğini belirten Erden Kaya, "Geçtiğimiz günlerde Kızılay'ın gönüllü ordusuna bizler de katıldık. Katılma amacımız ise, Kızılay'ın imkanlarından ilçemizdeki ihtiyaç sahipleri çok fazla yararlanamıyor. Çünkü burada ihtiyaç sahiplerini belirleyecek kişilerin olmaması büyük eksiklikti. Göreve geldikten sonra 150 Ramazan paketini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık. Şimdi de hem pandemi hem de Ramazan ayı nedeniyle azalan kan stoklarına destek olmak üzere Kızılay Kan Bankası aracı ilçemize gelecek. İlçe halkımızın ve duyarlı vatandaşlarımızın bu kampanyaya detek olacağına inanıyorum. Bu vesileyle de vatandaşlarımıza buradan çağrıda bulunarak '1 kan 3 can kurtarır' sloganımızı hatırlatıyorum. Kan ne zaman kime lazım olacak bilemeyiz. O nedenle bu kampanyamıza destekleri bekliyoruz" diye konuştu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler