SON DAKİKA

Aydın Kadın Doğum büyümeye devam ediyor

5 Kasım 2018, Pazartesi 20:41

     


Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin ilk Pediatrik Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ayşe Sülü, göreve başladı. Hastane Başhekimi Ferdi Güneş, “Yeni yan dal branşlarımız ile daha da güçleniyoruz. Devamı da gelecek inşallah” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin kadro ve hizmet kalitesi genişletilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Uzmanı, Çocuk Gastroentroloji Uzmanının göreve başladığı hastanede Pediatrik Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ayşe Sülü de hasta kabulüne başladı.

“YENİLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Ferdi Güneş ile Başhekim Yardımcısı Mustafa Onur Türkkan, hasta kabulüne başlayan Dr. Ayşe Sülü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başhekim Güneş, “Trabzon Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nden kurumumuza atanan hekimimize yeni görevinde başarılar diliyoruz. Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin yanı sıra, yeni yan dal branşlarımız ile daha da güçleniyoruz. Aydın halkının daha kapsamlı hizmet alabilmeleri için farklı alanlarda da yeniliklerimiz devam edecek” diye konuştu. (ÇAĞLAR HATİPOĞLU) 







 
Son Eklenen Haberler