SON DAKİKA

Çerçioğlu’na su faturası tepkisi

8 Ocak 2024, Pazartesi 15:10

     


Aydın’da yüksek su faturası ödeyen vatandaşlar sosyal medyada su faturalarını paylaşmaya başladı.

Su faturasını paylaşan Ümit Dirik isimli vatandaş 18 tonluk su faturasının 635 lira geldiğini yazarak “Teşekkürler topuklu efe seçim önü rahatlatıyorsun bizi” dedi.

Sosyal medyada gündem olan o faturanın altına birçok vatandaş tepkilerini dile getirdi.

Mehmet Gündüz Değirmencioğlu adlı bir kullanıcı, “İzmirde 10 tona kadar 31.46, 10 ton sonrası 39.80,katı atık 64.80 tl bu konutlarda. Aydında katı atık neden çok yüksek” dedi.

Serkan Yaren adli kullanıcı, “Ben hakiki cumhuriyet halk partiliyim. Ama bundan sonra oy yok hep yalan dolan işleri yazik yazik söylenecek çok şey var ama demiycem az zaman kaldi hak eden hakkini alsin”

Omaroğlu Tarım Makinaları adlı kullancıcı “Aydın da su faturası elektrikten pahalı şuan ilgililere duyurulur elektrik özelleşti diye sitem eden arkadaşlar su halen büyük şehir belediyesinde buyrun bi cevabınız varmı acaba”

Semra Emiral Ölmez adlı kullancıcı “Bizede 8yüz gelmiş hemde suyu az kullanan birisi olarak çok kullansak nolurdu bilmem”

Mehmet Şahin “Sözde bunlar halkı düşünüyor demek ki almadan vermek Allah a mahsustur.su faturaları elektrik faturasıni ikiye katladı ne diyelim artık....”

Cemal Karakoyuncu “Söke de aynı”

Yunus Özcihan “Benim bin liradan fazla gelmiş”

Aykut Salih Akkan “Elektrik faturasının 300 TL geldiği 1 ayda su faturasının 200 TL ye yakın gelmesi “

Tarık Kovancı “Benim her ay 1200 geliyor bu normal nasıl oluyor anlamıyorum sanırım Türkiye’de en pahalı suyu Çine kullanıyor”

Hüseyin Ipek “Özlem hanım meclis toplantısında 60₺ su parası ödüyorum dedi.Külliyen yalan söylüyor, milletin aklıyla alay ediyor... Yazıklar olsun... Su faturaları elektiği ve doğalgazı katladı.Neymiş bu ya, sanki seçilecekmiş gibi 2024 yılında suya zam yapmayacakmış...” 







 
Son Eklenen Haberler