Uşaklı Petrol, Emel Uşaklı'ya emanet

8 Haziran 2024, Cumartesi 15:54

     


Aydın Muğla Karayolunun 1. Kilometresinde yıllardır hizmet veren Uşaklı Petrol, Kaliteli akaryakıtı en uygun fiyatlarla sunmayı hedefleyerek, sektörel birikim, deneyim ve profesyonel iş gücü ile sektörde Türkiye’nin en güvenilir markaları ile sürücülerin uğrak noktası olmaya devam ediyor.

 

 

Emine ve Kemal Uşaklı kardeşlerin uzun yıllardır işlettiği Aydın- Muğla karayolunda bulunan ve sürücülerin ilk tercih noktası olan Uşaklı Petrol kaliteli hizmet anlayışıyla sürücülere hizmet vermeye devam ediyor.

 

 

“TİCARET YAPMA İSTEĞİ GENLERİMİZDEN GELİYOR”

Evli ve iki çocuk annesi Emine Uşaklı Filiz, aile olarak üç kuşaktır ticaretle uğraştıklarını belirterek beyaz yakalı olmaktan vazgeçtiğini, hayalini kurduğu mesleği yapmak için Aydın’a geri döndüğünü ifade etti. Emine Uşaklı Filiz, şöyle konuştu: “ Ailem yıllardır, üç kuşaktır ticaretle uğraşıyor. İstanbul’da da beyaz yakalı olarak üç yıl çalıştım ama yıllarca hep bunun hayalini kurdum. Daha sonra bana uygun olmadığına karar verdim. Galiba aile genlerimizden geliyor ticaretle uğraşma isteği. Aydın o yüzden tercih sebebim oldu”

 

 

İşini severek yaptığını ve böyle bir işletmeye sahip olmaktan dolayı gurur duyduğunu belirten Filiz, Uşaklı Petrolün başarı hikayesinin aile kodlarında saklı olduğunu vurguladı. İşletme Sahibi Filiz, “Uşaklı Petrolün başarı hikayesi aslında yine aile kodlarımızda saklı. Çünkü biz babamdan ve dedemden işine sahip çıkmayı öğrendik. Babamın çok meşhur bir sözü vardır. Tekkeyi bekleyen çorbayı içer. Yani işine her zaman sahip çıkacaksın, başında durmadığın iş hiçbir zaman senin değildir. Bunlar babamın kardeşim ve bana öğütlediği şeylerdir. Artık bunlar bizim kodlarımıza işlenmiş ve bu işletmeye sahip olmaktan büyük zevk alıyorum. Burada haftanın altı gün çalışıyoruz. Çalışma saatlerimiz çok esnek olmasına rağmen buraya her gün isteyerek mutlu bir şekilde geliyorum. İşletmemizin başındayız ve işimize sahip çıkıyoruz” diye konuştu.

 

 

 

“BURADA BİR KADIN HAKİMİYETİ GÖRMEKTEN DOLAYI MEMNUNLAR”

Genellikle erkekler ile özdeşleşmiş bu mesleğe bir kadın olarak kolay bir şekilde adapte olduğunu ve müşterilerin işletmede bir kadın hakimiyeti görmekten memnuniyet duyduklarını aktaran Filiz, “İlk başta babam hiç tasvip etmedi. Ne İstanbul’dan dönmemi ne de burada çalışmamı Hatta bir buçuk yıl farklı bir sektörü denedim. Fakat şu an bence o da memnun, müşterilerimiz de çok memnun.

 

 

Burada bir kadın hakimiyeti görmekten dolayı memnunlar. Ben kolay adapte oldum bu işe ve sektörü seviyorum. İnsanlara dokunmayı, burada her gün en az 500 müşteri karşılıyoruz ve onlarla birebir temas ediyoruz. Dinamik bir iş yeri olmasını seviyorum. İnsanlarla temas halindeyiz yani onların mutluluğuyla mutsuzluğuyla her saniyesini gözlemleyebiliyoruz. Çıktıları almak için çok uzun süre beklememize gerek yok. İşin dinamikliği bizi çekiyor açıkçası” dedi.

 

 

Uşaklı Petrol olarak müşterilerine her türlü akaryakıt ihtiyacının yanı sıra oto yıkama ve market olanağı ile hizmet sunduklarını, yıllardır sektörde var olmanın güvenilirliğinin müşterilerin sadakat ve bağlılığı noktasında önemli bir etken olduğunu ifade eden Filiz, deneyim ve profesyonel iş gücü ile sektörde varlıklarını kanıtladıklarını belirtti. Filiz, şu ifadeleri kullandı: “ Uşaklı Petrolde biz akaryakıt satıyoruz.

 

 

Türkiye’nin en güvenilir markalarından birisinin Aydın bayiliği yapıyoruz. Sektörde tabii ki yıllardır var olmanın getirdiği algı ile müşterilerin tercih sebebi oluyoruz. Yıllardır var olan ve değişmeyen bir yönetim kadrosu, personellerin birçoğu yıllardır sabit. Bunlar artık müşterilerin bağlılığını ve sadakatini beraberinde getiriyor. Ürünün kalitesi de öyle. Müşterilerimiz de oldukça sıcak diyalog içerisindeyiz. Araç yıkama hizmetimiz mevcut. Marketimiz mahalleliden ve bölgeden çok fazla müşteri çekiyor. Market satış danışmanlarımız bile tercih sebebi”

Genç girişimcilere de tavsiyelerde bulunan Filiz, her zaman ve her yerde yeni bir umutolduğunu vurguladı.

 

 

 

“FİRMA OLARAK TRENDLERİ TAKİP EDİYORUZ”

Sadece petrol hizmeti ile sınırlı kalmayıp farklı sektörlerde de faaliyet gösterdiklerini ifade eden Filiz, firma olarak çevreci yaklaşımları desteklerini ve bu anlamda güneş panelleri ile kendi enerjilerini ürettiklerini vurguladı. Filiz, “ Babamın yıllardır inşaat sektöründe kazandığı bir deneyim var. Biz de bu kolda kardeşimle devam ediyoruz. Şu an Mimar Sinan’da üç villalık bir proje yapıyoruz ve bunun da devamı gelecek.

 

 

 

Farklı projelerle de inşaat alanında varlığımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Aynı zamanda geçtiğimiz yıl istasyonumuzun çatısına güneş panelleri ile kapladık ve artık kendi enerjimizi üretiyoruz. Bununla da gurur duyuyoruz. Temiz enerji ve çevreyi korumak konusunda biz de firma olarak trendleri takip ediyoruz. Tüm müşterilerimizi Aydın Muğla Karayolu 1. km üzerinde yer alan işletmemize bekliyoruz” diye konuştu. 

 

 

 

 

 

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler