SON DAKİKA

AY-SİAD Bowling Turnuvası sona erdi

8 Aralık 2018, Cumartesi 16:07

     


Aydın Yönetici Sanayi ve İşadamları Derneği (AY-SİAD) tarafından bu yıl ikincisi gerçekleşen Bowling Turnuvası sona erdi. İki gün süren turnuvada 40 işadamının mücadelesi büyük heyecana sahne oldu. Renkli görüntülerin yaşandığı turnuvada Kaan Çetin birinci, Haldun Akın ikinci, Murat Kocen ise üçüncü oldu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Dereceye giren üyelerin ödüllerini AY-SİAD üyesi olan Türkiye Odalar Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, AY-SİAD Yönetim Kurulu Başkanı Özen Gündüz ve AY-SİAD Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Veteriner Hekimler Odası Başkanı Cemil Şahin takdim etti.

Turnuvanın düzenlenmesinde emek veren herkese teşekkür eden Başkan Gündüz, “AY-SİAD olarak çeşitli etkinlikler düzenleyerek üyelerimizle bir araya geliyoruz. Düzenlediğimiz bowling turnuvası ile üyelerimiz iş hayatındaki yaşadıkları stresi atarak keyifli dakikalar geçirdi. Renkli görüntülere sahne olan turnuvada dereceye giren üyelerimize ödüllerini takdim ettik. Büyük bir aile olan AY-SİAD olarak çeşitli aktiviteler düzenleyerek üyelerimizle bir arada olmaya devam edeceğiz.” dedi. (ÇAĞLAR HATİPOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler