Fotoğraf sergisiyle kanser hastası çocuklara destek oldular

8 Aralık 2018, Cumartesi 15:47

     


İzmir’de Sizyetersiniz Derneği'nin 'Umut Sensin' adıyla 8'inci kez düzenlediği karma fotoğraf sergisinde elde edilen gelir, kanser hastası çocuklara aktarıldı.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

 

Sizyetersiniz Derneği, bu yıl 'Umut Sensin' adıyla 8'inci kez düzenlediği karma fotoğraf sergisinden elde ettiği geliri, kanser hastası çocuklara aktardı. İzmir Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve Koordinatörlüğünü Hatice Öktem Kılıçaslan'ın yaptığı sergiye fotoğraflarıyla katılan her sanatçı, 100'er TL'lik bağışta bulundu. Çeşitli türlerde toplam 132 fotoğrafla düzenlenen serginin, çocuklara destek olmak üzere organize edildiğini belirten Hatice Öktem Kılıçaslan, "İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Bugün yüreği güzel bir sürü insan, küçücük yaşlarında büyük dertlerle mücadele eden çocuklarımıza destek olmak için buraya geldi. Bu serginin maddi değerinden ziyade, sağladığı manevi destek ve motivasyon çok önemli. Hayatlarında ciddi hastalık problemleriyle karşılaşmamış olanlar onun ne kadar büyük bir sıkıntı olduğun bilmezler, biz de bu sıkıntının aşılabilmesi adına bir şeyler yapmak istedik" dedi.

Mehmet Turgut, Coşkun Aral, Erdal Kınacı, İzzet Keribar, Beyhan Özdemir, Alahattin Kanlıoğlu, Ahmet İmançer, Yusuf Tuvi gibi birçok fotoğraf ustasının birer eserinin yer aldığı sergide, geçen 17 Ekim'de hayatını kaybeden usta fotoğraf sanatçısı Ara Güler de bir fotoğrafına yer verilerek anıldı. (DHA)







 
Son Eklenen Haberler