SON DAKİKA

Cezalarla değil tutkularıyla anılmak istiyorlar

9 Ekim 2019, Çarşamba 13:18

     


Aydın’da kendilerine kesilen trafik cezalarına karşı bir araya gelen modifiye araç tutkunları, yazılan cezalar sebebiyle trafiğe çıkamayacak hale geldiklerini ifade ettiler.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydınlı araç tutkunlarını bir araya getiren Aydın Tuning üyeleri sosyal medyadan örgütlenerek etkinlik düzenledi. Trafiğe çıktıklarında kendilerine sürekli cezalar geldiğini, bu nedenle trafiğe çıkmaya çekindiklerini dile getirdiler.

Efeler 2. Sanayi’deki etkinlikle gerçekleşen toplu buluşmada konuşan Aydın Tuning üyesi araç sahipleri, otomobillerine taktıkları aksesuarların çevreye ve başka araçlara bir zararı olmadığını, bunu yasalar çerçevesinde gerçekleştirdiklerine dikkat çektiler. Trafiğe çıktıklarında gözlerin sürekli kendilerinde olduğunu aktaran üyeler, modifiye tutkunu oldukları gözlerin her zaman kendilerinde olmasına alışkın olduklarını ancak cezaların da bir o kadar fazla geldiğin söyleyerek yetkililerden konuyla ilgili yardım beklediklerini söylediler.

Laboratuvar hizmeti alınacaktır

AYDIN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

Aydın Tuning olarak sosyal etkinliklerin de içinde olduklarını aktaran üyeler, daha çok yapacak çalışmalarla ve modifiye tutkularıyla anılmayı istediklerini söyledi. (EMİNE ÇOBAN) 







 
Son Eklenen Haberler