Ahşaptan Yapılan Camii Yoğun İlgi Gördü

9 Aralık 2018, Pazar 16:11

     


Manisa Yunusemre Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelerden olan Horozköy Çamlık Projesi’nin içerisinde yer alan ve ahşaptan yapılan Horozköy Çamlık Camii ibadete açıldı. Ahşap camide ilk namazı ilçe müftüsü Mehmet Nedim Bakır kıldırdı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Yunusemre Belediyesi’nin katkılarıyla Horozköy Çamlık ve Rekreasyon Alanı içerisine inşa edilen ahşap cami tamamlanarak törenle hizmete açıldı. Törene Manisa Valisi Ahmet Deniz, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, İlçe Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, İl Müftüsü Sinan Cihan, İlçe Müftüsü Mehmet Nedim Bakır, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AHŞAP CAMİ ÇOK BEĞENİLDİ

Projeyle bölgenin güzel bir rekreasyon alanına kavuştuğunu dile getiren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi burada yaptığı konuşmada, “Horozköy Çamlık Projemiz içerisinde bir çok çalışmaya imza attık. Çocuk oyun parkı, yürüyüş alanı, kafeteryamızı oluşturduk. 50. Yıl Mahallemizde camimiz yoktu. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Manisa’nın ilk ahşap camisini Horozköy’e inşa etmenin gururunu yaşıyoruz’’ dedi.

Manisa Valisi Ahmet Deniz ise konuşmasında Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür ederek, “İnsanlarımızın rahat bir şekilde ibadetlerini yerine getirip, duasını edeceği bu tür yerlerimiz oldukça önemli. Rabbimize dua ediyoruz ezanlarımızı dindirmesin, bayraklarımızı indirmesin. Ezan dinmesin, bayrak inmesin diye şehadete yürüyen bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu güzel eseri kazandıran Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz’’ dedi.

İLK NAMAZI İLÇE MÜFTÜSÜ KILDIRDI

Konuşmaların ardından Başkan Çerçi ve beraberindekiler açılışı dualarla yaptı. Camide ilk vaazı İl Müftüsü Sinan Cihan verirken İlçe Müftüsü Mehmet Nedim Bakır da camide ilk namazını kıldırdı. (İLKER KILIÇASLAN)







 
Son Eklenen Haberler