Anaokulu öğrencilerinden sınırdaki Mehmetçiğe mektup

9 Aralık 2018, Pazar 16:12

     


Kütahya'da anaokulu öğrencileri, 'Minik kalplerden kahraman askerlere' projesi kapsamında yazdıkları mektupları, Türk bayrağı, kazak ve eldivenlerle birlikte, bir arkadaşlarının babasının da vatani görevini yaptığı Hakkari'deki sınır karakoluna gönderdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Akkent Mahallesi'ndeki Atatürk Ortaokulu bünyesinde bulunan anaokulunun öğrencileri, öğretmenlerinin öncülüğünde 'Minik kalplerden kahraman askerlere' adlı sosyal sorumluluk projesi hazırladı. Minik öğrenciler, proje kapsamında, sınıf arkadaşlarından birinin Hakkari'deki sınır karakolunda görev yapan asker babasına ve onun arkadaşlarına mektup yazıp, çeşitli hediyeler hazırladı. Mektupla birlikte Türk bayrağı, kazak ve eldivenlerden oluşan hediyeleri paketleyen öğrenciler, bunları okula gelen PTT görevlilerine teslim etti.

Atatürk Ortaokulu Müdürü Engin Aykaç ,"Her ay düzenli olarak sosyal sorumluluk projeleri yapıyoruz. Bu ay, sınıfımızda bir asker çocuğumuz var, babası Hakkari ilinde sınır karakolunda görev yapıyor, çocuklarımıza kendi duygu düşünceleri olan mektupları aileleriyle yazdırıp askerlerimiz için çeşitli hediyeler hazırlattık. Bunları Hakkari'deki sınır karakoluna gönderdik" dedi. (DHA)







 
Son Eklenen Haberler