SON DAKİKA

Ege Et yem satışlarına başlıyor

11 Şubat 2019, Pazartesi 21:56

     


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Ege Et'in bir haftaya kalmaz yem satışlarına başlayacağını duyurdu. Üreticinin yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceklerini ifade ederek, "Çineli üreticilerimize hayırlı olsun." dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Ege Et'in üreticiye kaliteli ve ekonomik yem hizmeti verebilmek için çalışmalarını sürdürdüğünü ve bir haftaya yakın bir süre içinde Ege Yem'in üreticinin hizmetine sunulacağını açıkladı. Aydın Büyükşehir Belediyesi'yle ortaklaşa gerçekleştirdikleri hizmet ve projelerle vatandaşlara destek olmaya ve hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Dinçer şu bilgileri paylaştı: "Bölgede bir çok yeniliği imza atan Ege Et kısa bir süre içinde süt yemi, besi yemi ve arpa yemi satışına başlayacak. 3 çeşit satış olacak. Birincisi Ege Et'e hayvan kestirmeye gelen besicilerimiz hayvanlarını kestirdikten sonra hayvanlarının karşılığı olarak ekonomik yemlerden alıp götürebilecek. İkincisi toplu siparişlerde üreticilerimizin yerlerine nakliye yapılacak. Üçüncüsü bölgemizden yüklü talepler gelirse mesela 20 ton 30 ton gibi bunlar belli günlerde sipariş üzerine vatandaşlarımızın, köylülerimizin adreslerine teslim edilecek. Buradaki amacımız çiftçimize, üreticimize ucuz yem sağlayabilmektir."

"YÜZDE 10 İNDİRİMLİ VE DAHA KALİTELİ"

Fiyatlandırmalarda dalgalanmalar olduğunu söyleyen Dinçer, "Özellikle dolar kurunun yükselmesiyle fiyatlar çok arttı. Kur düştü ama fiyatlar istenilen seviyelere inmedi. Ege Et'in fiyatları üreticimiz için en az %10 daha indirimli ve daha kaliteli olacak. Bizler zaten kamu kurumu olduğumuz için ticari kâr amaçlamıyoruz. İşletme giderleri düşüldükten sonra kar amacı güdülmeden vatandaşlarımızın talepleri karşılanacak. Talepler doğrultusunda satış bölgelerimizi yaygınlaştıracağız." dedi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler