Altındiş Gayrimenkul Aydın'a değer katıyor

14 Haziran 2024, Cuma 23:33

     


10 yıllık bir marka olan ve Aydın’a değer katan Altındiş Gayrimenkul işletme sahibi Hüsnü Altındiş, Ömer Faruk Altındiş ve Recep Altındiş; Aydın, İncirliova ve Çeşme şubeleriyle sadece Aydın ile sınırlı kalmayıp kendi sektörüne de değer katmaya devam ediyor. Gayrimenkul sektörünü yüzyılın mesleği olarak gören Hüsnü Altındiş, bu işin en iyisini yapmak için yola koyulduklarını belirterek şu ifadelere yer verdi:

“Ben hayatımda ticaret yapmayı tercih ettim doğal olarak ve gayrimenkul sektörünün insanlara hizmet edilebilecek en iyi noktada en iyi nüanslar bir iş olduğunu düşünerekten kendimi de bu işe en iyisini yapabilecegimi inanarak gayrimenkul sektörünü tercih ettim gayrimenkul sektörü tercih etmemin nedeni ben gayrimenkul yüzyılın mesleği olarak tanımlıyorum ancak tabii ki şöyle bir kanaat açmak gerek şöyle açmam gerekirse ticaret yapabilene güzeldir biz de bu işin en iyisini yapmak için on yıl önce yola koyulduk ve bugün onuncu yılımızdayız. Tabii ki hiçbir şey kolay değil biz Altındiş gayrimenkul yatırım olarak mükemmeliyetçi profesyonel butik en iyi şekilde yapabileceğimizi; biz altındiş gayrimenkul ailesi olarak gayrimenkul sektöründe en iyi hizmeti verebileceğimize inandığımız için yapmış olduğumuz işten çok keyif alıyoruz işimize aşığız” dedi.

İstikrarın her zaman başarıyı getirdiğini ifade eden Hüsnü Altındiş, onlar için en kıymetli şeyin onları tercih eden müşterileri ve referanslar üzerine altındiş markasının tercih edilmesi olduğunu belirtti. İşlerinde her zaman mükemmelliyetçi ve titiz çalışma stiline sahip olduklarını belirten Hüsnü Altındiş, konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Altındiş gayrimenkul‘un başarı hikayesini kısaca biz işimize inanarak yola çıktık ve işimizde en iyisini yapmak için her zaman az önce bahsetmiş olduğum mükemmeliyetçi bir tarza sahibiz. Başarının sırrı istikrararda saklı olduğunu düşünüyorum. İstikrar her zaman başarıyı getirir ve biz kaliteli rekabetin her zaman en iyi şekilde kaliteye getirdiğine inanıyoruz. bugün satmış olduğumuz gayrimenkul gayrimenkulden kazanmış olduğumuz parayı bir kar olarak görmüyoruz biz bu müşterimizin bize getireceği o getirecek olduğu müşteri ve dahasıyla birlikte en büyük kar payını, bunu görüyoruz biz bunda istikrar arıyoruz bizim en çok bize gelen müşteri kıymetli ve bize gelen müşterilerimiz ‘işte şuradan referans verdiler, bize bu kişi yönlendirdi’ şeklinde çok fazla talep alıyoruz bu da bizi son derece memnun ediyor” dedi.

Ticaretlerinin bir günlük değil, müşterileriyle olan bağlarında yıllara bedel olan dostluklara çok önem verdiklerini prensip haline getiren Altındiş ailesi, güvene dayalı ve kaliteye dayalı hizmeti de çok önemsediklerini iletti.

“Müşterimiz bizim ofisimize gelip merhaba dedikten sonra biz en büyük hedefimiz o müşterimize de bir aile hukuku kurmak. Biz sadece işlemler sonrasında her türlü desteği bütün detaylarla birlikte veriyoruz sektörün en iyi firmaları lider firmalarıyla ortak beraber çalışma yaptığımız firmalarla birlikte onlara yönlendirmeler yapıyoruz evlerindeki en ufak bir aksaklığı yaşanmaması için elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz Ticaretimiz bir günlük değil dostluklarımız yıllar ve yıllara bedel olsun diyoruz tamamen bu şekilde yorumluyoruz” diye ekleyen Altındiş, konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Şimdi biz müşterimizin tamamen bilinçli bir şekilde davranmasını ve yetki belgesi olan evrak anlamında her donanıma sahip olan hiçbir eksiği olmayan firmalarla çalışmalarını talep ediyoruz ama bizden olsun ama başka bir yerden olsun bütün müşterilerimizin bilinçli bir şekilde yetki belgesi olan yerlerle çalışmakta fayda var gayrimenkul danışmanlarıyla çalışmasını talep ediyoruz çünkü sektörümüzde ne yazık ki bu anlamda birçok gayrimenkul firması işletmesi var ve bir o kadar da sorunlar ve problemler yaşanıyor.

Altındiş Gayrimenkul markası olarak, müşterilerine a’dan z’ye danışmanlık hizmeti sağladıklarını, bu süreçte müşterilerini asla yormadıklarının da altını çizdi. Müşterilerinin yüzünde oluşan tebessüme neden olmak için uğraştıklarını ileten Hüsnü Altındiş, konuşmasına şunları ekledi:

“Biz müşterinin bilinçli olmasını istiyoruz. Araştırmasını istiyoruz biz de bu yolda diyoruz ki bizimle birlikte bütün alternatifleri değerlendirerek müşterilerimizin en iyi yatırımı yapması için gerçekten çok yoğun bir mesai sarf ediyoruz bu anlamda biz müşterilerimize tabi diğer firmalardan bizi ayıran özellikleri baz almak gerekirse çok detaycıyız inanılmaz bir hizmet kalitemiz var. Müşterimizi asla yormuyoruz müşterimiz bir alışveriş yaptığında bir gayrimenkul aldığında inanın o gün onun yorumu şöyle oluyor ‘ya gerçekten ne kadar hızlı oldu, nasıl bu kadar kolay oldu’ gibi yüzlerinde oluşmuş oldukları tebessüm bizi son derece mutlu ediyor biz tamamen bu tebessümü oluşturmak için çaba sarf ediyoruz. En büyük mutlulugumuz gülen yüzler ve müşterimizin almış olduğu hizmetten duymuş olduğu kalite bizi son derece memnun ediyor.”

İleriye yönelik hedeflerinden de söz eden Altındiş, fazla şubeleşmeden yana değil de uzmanlık alanlarında en iyisini sunmanın daha kaliteli bir hizmet getirdiğini iletti.

“Biz şu anda Aydın ilinde ve Ege’nin güzide ilçesi yazlık semti Çeşme ilçesinde faaliyet gösteriyoruz ve her iki noktada da gerçekten çok iyi bir müşteri portföyüne sahibiz bizlere inanan bizlerle çalışmak isteyen çok güzel bir portföy var son derece onurlu son derece gururluyuz bu tablodan dolayı çok teşekkür ediyoruz”

Ticarette dürüstlüğün önemini de vurgulayan Hüsnü Altındiş, samimiyetin, şeffaflığın da önemiminin altını çizdi ve geçmişten günümüze gelen tecrübeleriyle bu işi yapmak isteyenlere tavsiyelerde bulundu.

“Şöyle yol göstermekte fayda var biz en başında şunu diyoruz; üslup dürüstlük ticaret bir günlük değildir efendim, ticareti bir günlük yapacak olan insanlarla biz asla kıyaslanmak istemiyoruz. Ticaret çok uzun soluklu bir şey eğer ben istikrarlı bir şekilde gayrimenkul danışmanı olmak istiyorum diyorsa karşımızdaki kişi eşiniz dostumuz diyoruz ki en başta samimiyet güven ve şeffaflık ve dürüstlüğe sahip olması gerekiyor bu anlamda Kriterleri tabii ki sonrasında yetişmesi gereken ve öğrenmesi gereken sektörümüz alakalı çok konu var çok detay var, o yüzden biz en başta samimiyet şeffaflık talep ediyoruz sonrasında sektöre ayak uydurabilmek için teknolojiden faydalanması gerekiyor gibi gibi bir çok şeylerle bunu detaylandırabiliriz önce inanmak lazım” diye sonlandırdı.

Son olarak Altındiş Gayrimenkul’ün sloganına değinen Hüsnü Altındiş, “sektörde güven, emlakta prestij” diyerek, Altındiş markasını tercih eden tüm müşterilerine teşekkürlerini iletti.

Altındiş, “Çok kaliteli bir logoya çok kaliteli bir slogana sahibiz biz bizimle çalışanlara çok teşekkür ediyoruz sonrasında onlarla tanışıp aile olmaktan aile bağı kurmaktan çok memnunuz ama yurtiçinde ama yurtdışında çok çok güzel bir tablomuz var. Bu konuda çok iyi bir briefing veri tabanına sahibiz o yüzden çok memnunuz bizi buraya taşıyan bütün müşterilerimize sonsuz teşekkürlerimizi dileklerimizi iletiyoruz şükranlarımızı arz ediyoruz “ diyerek sonlandırdı. 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler