Aydın'da kimse kel kalmayacak

14 Temmuz 2024, Pazar 20:01
Son güncelleme: 20 Temmuz 2024, Cumartesi 21:22

     


Aydın’ın Efeler ilçesinde hizmet veren Sayad Sertkaya Güzellik Merkezi kaliteli hizmeti, uzman kadrosu ve Sayad hanımın engin tecrübeleriyle Aydın’a değer katıyor. 21 senedir bu sektörün içerisinde hizmet veren Sayad Sertkaya, farklı ülkelerde daha kaliteli hizmet sunabilmek adına eğitimler almış ve her geçen gün kendini geliştirmeye devam ediyor. Kliniğinde danışanlarına birçok hizmeti sunan Sayad Sertkaya şu sözleri söyledi:

 

 

"Aslen İranlıyım 21 senedir bu sektördeyim yedi senedir Türkiye’de hizmet vermekteyim şimdi de Aydın’dayım, 18 yaşında bu sektöre girdim 18 yaşımdan beri farklı bir ülkelerde eğitimlerimi geliştirdim başta ilk başta Dubai’den sonra Malezya Hindistan sürekli araştırmanın peşindeydim ve hala da araştırıyorum hala da kendimi geliştirme çabasındayım. Merkezimizde saç protokolü var lazer cilt bakımı kalıcı makyaj işlemleri var"

 

 

Sayad Sertkaya Güzellik Merkezinde uyguladıkları saç protokolü danışanları tarafından çok talep görüyor. Saç Protokolü ise 5 aşamadan oluşuyor, bu saç protokolünün aşamalarını anlatan Sertkaya şu ifadeleri kullandı:

“Protokol beş aşamadan oluyor, dört aşama ile şu an buraya geldiğinde merkezimizde uyguluyoruz bir aşamayı da verdiğimiz vitaminleri evde kullanması gerekiyor, saç dökülmesi bir hastalık değil önce hastalığımızı bulmamız lazım çünkü her şeyi içerden şekil alan bir şey, hastalık da saç dökülmesini sadece bizi uyarı veriyor ki içeride bir rahatsızlık ve hastalık var önce onu bulmamız lazım o nokta nereden geliyor şu an araştırmamıza rağmen çoğu saç dökülmeleri karaciğer yağlanması en büyük sebeplerinden biridir onu mutlaka gelen danışanlara da söylüyoruz doktorlarınıza gidin önce karaciğer yağlanmanızı halledin ondan sonra bu aşamaya geçelim ve bu protokole devam edelim “

 

 

 

Kişiye özel yapılan bu saç protokolü aşama aşama büyük bir titizlikle Sayad Sertkaya Güzellik Merkezinde kontrol ediliyor. Gelen danışanlarının saç tipine göre karar verdiklerini ve kontrol ettiklerini, herkese aynı işlemlerin yapılmadığını ifade eden Sayad Sertkaya şu ifadelere yer verdi:

“Herkesin bağışıklık sistemi farklıdır birbirinden cilt tonu da farklıdır her insanın kendine göre bir protokol çiziliyor ona göre devam ediyoruz. Mesela bir tane ilaç bile herkeste işe yaramaz o kişinin saç tipini çıkararak dışarı analiz eder ondan sonra ona göre bir plan yapıyoruz. Doğruyu söylemek gerekirse herkese on seans diye bir şey yok ortalama saç tipine göre karar veriyoruz bunu ikinci değil üçüncü seansa geldiğinde belli oluyor oradan gerçekten ne kadar uzayacağını ve devam edeceği kendi danışanımıza da gösteriyoruz köklenme varsa oradan gerçekten hücreli hareketli ise o zaman çok daha çabuk sonuç alabiliyoruz, mesela müşteriye söylüyoruz müşteri deneyip görüyoruz . Danışana söylüyoruz ortalama on seans ama gerçekten on seans lazım değil üç seans dört seans bile yeterli kalabiliyor, herhangi bir sıkıntı iç tarafından olmadığı zaman ama içten bir hastalık varsa önce gidip içteki hastalığı halletmemiz lazım ondan sonra protokolümüzde devam edeceğimizi iletiyoruz.

 

 

 

Mutlaka danışan geliyor on seansını yaptı diyelim, burada istediği görüntüyü aldı diyelim ki çünkü bazı insanlar on seanstan daha sonrası sonuç almaya başlıyorlar bu da var çünkü hücreler biraz geç uyanıyor bazı insanların bağışıklık sistemlerini farklı on seans diyelim ortalama, seansları bitti mutlaka danışana söylüyoruz, bakın arkadaşlar saç tipi saç normal cildimize göre yedi kat daha çabuk yaslanan bir tip. Saç kısmı var ortada bu yedi kat daha çabuk yaşlandığı için bunu daha da bir önem vermemiz lazım mutlaka döküldü bitti yani kaç tane işlemler var diye söylüyoruz mutlaka. Saç ekimi en son çare diyelim. Ekim olacak bu işlemlerde ama Ekim yapılacağı zaman da mutlaka saçlara gereken mineralleri, destekleri verilmesi lazım.

 

 

İşlem sonrası da bakıma ihtiyacın olduğunu vurgulayan Sertkaya, işlem bittikten sonra 6 ay içerisinde mutlaka kontrollerinin yapılması gerektiğini vurguladı. İşlem sonrası yapılması gerekenleri anlatan Sayad Sertkaya şu sözleri söyledi:

“İşlem on seansımız diyelim ki bitti on seanstan sonra ben danışanların hepsine söylüyorum saçlarımız bizim cildimizden yedi kat daha çabuk yaşlanıyor. İşlemden sonra senede mutlaka iki defa üç defa bu işin mutlaka olması lazım. Gelip mutlaka bu merkezde yapılması lazım demiyorum herhangi bir doktorun yanına giderek hocamızın yanına giderek Mezoterapi PRP saç bakımı yapması lazım çünkü insanın her altı ayda bir vücut bağışıklık sistemleri değişebiliyor stresten kaynaklı da bağışıklık sistemi değişebilir o yüzden altı ay içerisinde yeni bir kere herhangi bir protokolleri yaptırabilir sadece bakım olarak nasıl ki cildimiz cilt bakımına ihtiyacı varsa saçımızın da bakıma gerçekten ihtiyacı var”

Bu 21 sene içerisinde kendini geliştiren ve eğitime de çok önem veren Sayad Sertkaya, her gün kendimizi geliştirmemiz gerektiğini de vurguladı aynı zamanda kadın girişimcilere de tavsiyeler veren Sertkaya şu sözleri söyledi:

“Hiçbir zaman ölmeyecek bir sektör, o yüzden tüm dünya da güncelleniyor ve gelişiyor hiçbir zaman geri kalmamamız lazım şu an 21 senedir bu sektördeyim ama hala da her gün üstüne bir şey eklemek zorundayız çünkü güncellemek zorundayız kendimizi. Bunun farkında olmamız lazım kadın bu dünyada yapamayacağı hiçbir şey yok, sadece kendinize güvenin ve bir hedef seçin o hedefinizi de hiçbir zaman bırakmadan peşinde ona ulaşana kadar koşun diyorum bütün kadınlara”

Kendi başarısının sırrının da kendine olan özgüveni, müşterilerinin memnuniyeti ve uzman ekibi olduğunu söyleyen Sertkaya, onu tercih eden tüm müşterilerine teşekkürlerini ileterek her zaman Sayad Sertkaya Güzellik Merkezine beklediklerini söyledi. 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler