SON DAKİKA

“Mahallemin bu sorununu yaptıramamak içimde uhde olarak kaldı”

15 Şubat 2024, Perşembe 07:50
Son güncelleme: 16 Şubat 2024, Cuma 22:38

     


Aydın’ın Efeler İlçesi’nde 30 yıldır muhtarlık yaptığını belirten Mevlüt Zeren, mahallesine yapılan hizmetlerle gurur duyduğunu belirtirken, su baskınlarının yaşandığı bölge için yaptığı müracaatların dikkate alınmadığını belirterek Bunun da yapılmasını isterdim ve mahallemin bu sorununu yapamamak içimde uhde olarak kaldı” dedi.

Efeler Yedieylül Mahallesi Muhtarlık görevini 1994 yılından buyana yürüten Mevlüt Zeren, 31 Mart seçimlerinde tekrar aday olmayacağını ifade etti. 6 dönem mahalle muhtarlığı görevini yürüten Muhtar Zeren, 12 bin nüfus ve 9 bin 350 seçmene sahip Yedieylül’ün çok daha hizmete hak ettiğini belirtti.

“ASKİ TARAFINDAN YAPILMASI İÇİN DEFALARCA MÜRACAAT ETTİM”

Yedieylül Mahalle Muhtarı Mevlüt Zeren, “1947 Isparta doğumluyum, ilk görev yerim olan Koçarlı Cincin Mahallesi'nde 25 yıl görev yaptım. Daha sonra Aydın merkez Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda 3 yıl görev yaptıktan sonra emekli oldum. 28 yıl öğretmenlik hayatından sonra 1994 yılı seçimlerinde Yedieylül Mahallesi Muhtarı olarak seçildim. Tam 6 dönemdir muhtarlık yapıyorum. Yaşımın ilerlemesinden dolayı ve gençlere yol açılması gerektiğini düşündüğüm için 31 Mart yerel seçimlerinde aday olmamaya karar verdim. Ben mahalle halkıma ve vatandaşlarımıza bana güvendikleri için bunca yıl görev yapmama izin verdikleri için teşekkür ediyorum. 30 yıllık görev süren boyunca mahallemde Mehmet Ali Akif Ersoy ilkokulu ve ortaokulu çevre duvarının yapılması, otizm merkezinin açılması, sağlık ocağının açılması, yeni yolların ve bulvarların açılması muhtarlık döneminde gerçekleşti. Ancak tek sorunumuz mahallemizin Batı Aydın Bulvarı'nın alt kısmında kalan bölgede zaman zaman çok yağış olduğunda su basma sorunları yaşanıyor. Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) tarafından yapılması için defalarca müracaat ettim, fakat bu isteğim hep askıda kaldı ve yapamadık. Bunun da yapılmasını isterdim ve mahallemin bu sorununu yaptıramamak içimde uhde olarak kaldı” ifadelerini kullandı. 







 
Son Eklenen Haberler