SON DAKİKA

Mobilyacılardan Destek

15 Kasım 2018, Perşembe 19:55

     


İzmir Mobilyacılar Odasını (İZMOD) ziyaret eden CHP Menderes Belediye Başkan Aday Adayı Zerrin Ak projelerini anlattı. Menderes İlçesinde kurulacak bir sanayi sitesinin sektöre ciddi hizmetler vereceğini belirten İZMOD Başkanı Hasan Özkoparan “Türkiye siyasetine kadın eli değdikçe siyasete letafet gelecektir”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Menderes ilçesindeki tek kadın Belediye Başkan Aday Adayı Zerrin Ak seçim kampanyası kapsamında İzmir Mobilyacılar Odasını ziyaret etti. İZMOD Başkanı Hasan Özkoparan, Başkanvekili Bülent Şimşek, Yönetim Kurulu Üyelerinden Alper Bilen, Halil Bal, Munir Erol, Yusuf Rabia Uslu, Arif Eroğlu, Oda Gelen Sekreteri Seven Karadayı ve Eğitim Danışmanı Zafer Koç’un katıldığı toplantıda Başkan Adayı Adayı Zerrin Ak projelerini anlattı.

SANAYİ SİTESİNİ MENDERES’TE KURALIM

İstihdamı ve ihracatıyla mobilya sektörünün önemli bir iş kolu olduğunu belirten Belediye Başkan Aday Adayı Zerrin Ak, “Mobilya üreticilerimiz Karabağlar’da artık kabına sığmıyor. Mobilyacılarımız bir süredir kendisine yeni üretim alanı arıyor. Menderes mobilyacılarımıza ev sahipliği yapabilecek konumda bir ilçemiz. İlçemdeki işsizlik sorununa çözüm olabilecek sektörün Menderes’te olmasını çok arzu ediyorum. İlçemde bir Mobilyacılar Sanayi Sitesini birlikte kurabiliriz. Mobilyacılarımızı da Menderesli kardeşlerimizi de birlikte mutlu edebiliriz”dedi.

ANA GİBİ BİR BELEDİYE OLSUN

CHP’nin ilçedeki tek kadın aday adayının kendilerini ziyaret etmesinden son derece mutlu olduklarını vurgulayan İzmir Mobilyacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özkoparan, “Bizim kullanamadığımız büyük güçlerimizden birisi kadın enerjimizdir. İş, siyaset, bilim hayatında kadın varlığının ağırlığı arttıkça mevcut potansiyelimiz artacak, Türkiye'nin büyümesine kadınlarımız daha bir güç verecektir. Kadın elinin değdiği her yer güzel oluyor. Ana gibi bir devlet arzularız. Neden Ana gibi bir Belediye olmasın. Anlattığınız Menderes hayaliniz çok güzel. Başkan olduğunuzda mobilyacılar olarak bu hayalin bir parçası olmak isteriz. Size başarılar dileriz”şeklinde konuştu. (ÖZLEM YILMAZ)







 
Son Eklenen Haberler