Düzenlemeler

2024-06-17 20:56:00

Aydın'da dondurma satışları patladı

Aydın’da rekor sıcaklık seviyelerine ulaşılmasıyla birlikte, sıcaktan bunalan vatandaşlar serinlemek için dondurma satıcılarına akın ediyor. Bu talep patlaması, dondurma satıcılarının yüzünü güldürüyor.

DOĞAL MEYVELİ DONDURMALARLA SERİNLİK SUNUYOR

Anıl Sarı, çocukluğundan beri dondurma işinde olduğunu belirterek, tamamen doğal meyvelerden ürettiği dondurmalarla büyük ilgi gördüğünü söylüyor. "Çocukluğumdan beri bu işi yapıyoruz ve tamamen doğal meyveli dondurmalar üretiyoruz," diyen Sarı, dondurmalarının kalitesine vurgu yaparak, "Kaliteli dondurma buzlu olmayan, yendiğinde meyve oranını hissettiren ve boğazı yakmayan dondurmadır. Biz tamamen doğal meyvelerden dondurma üretiyoruz ve bunu yediğinizde hemen anlıyorsunuz," ifadelerini kullanıyor.

YOĞUN TALEP VE UYGUN FİYATLAR

Artan sıcaklarla birlikte dondurmaya olan talebin de ciddi şekilde arttığını belirten Anıl Sarı, "Sıcaklar arttı, dondurmaya talep patladı. Aydın’da en iyi serinleten lezzet dondurma," diyor. Satışlarının oldukça yoğun olduğunu belirten Sarı, gece 2:30’a kadar hizmet verdiklerini belirterek, "Dondurma satışlarımız şu an bayağı yoğun. Sezonun en hızlı satışlarına ulaştık. Fiyatlarımız gayet uygun, topu 20 TL’den, kilosu 400 TL’den satış yapıyoruz," dedi.

EN POPÜLER DONDURMALAR

Anıl Sarı, en çok rağbet gören dondurmalarının yöresel lezzetler olduğunu belirtiyor. "En çok rağbet gören dondurmalarımız, yöresel lezzet olduğu için incirli cevizli dondurma ön planda. Sıcaklardan dolayı ise vişne ve limon gibi ferahlatıcı tatlar çok tercih ediliyor," diyor. İncirli cevizli dondurmanın içeriğinde kendi bahçelerinden topladığı doğal incir ve cevizleri kullandığını belirten Sarı, "İncirli cevizli dondurmamızın içindeki incir ve ceviz benim kendi bahçemdendir, tamamen doğaldır. En çok tercih edilen dondurmalardan biri olmasının sebebi de budur, organik olması," şeklinde konuştu.