SON DAKİKA

Yılın Ahisi Koçarlı’dan

17 Eylül 2019, Salı 16:19

     


Aydın’da ‘Yılın Ahisi’ seçilen Koçarlılı 92 yaşındaki 81 yıllık terzi Yaşar Emre, ödülünü Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in elinden aldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen Ahilik Haftası kutlamalarında, “Yılın Ahisi” seçilen Yaşar Emre (92) kendi ismi okunurken duygu dolu anlar yaşadı.

Yılın Ahisi Yaşar Emre; Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Yaman ile birlikte Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda yapılan ödül töreninden önce Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ve Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti.

ÖZGEÇMİŞİ OKUNURKEN DUYGULANDI

Ödül töreninde özgeçmişi okunan Yaşar Emre, duygusal anlar yaşadı. Ödülünü almak üzere kürsüye davet edilen Yaşar Emre, “Bu programı düzenleyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Ahilik Haftası hepimize kutlu olsun. Çok sevdiğim terzilik mesleğine 81 yıldır devam ediyorum. Bilfiil 71 senelik vergi mükellefiyim. Çok heyecanlıyım, daha fazla konuşamayacağım, çok teşekkür ederim” dedi.

Konuşmasının ardından Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Yaşar Emre’ye ödülünü verip beline de ahilik mertebesine ulaştığının ifadesi olarak şed kuşattı. (GÖKHAN DÜZYOL) 







 
Son Eklenen Haberler