Murat Övünç, FY Yapı Incirliova Şubesini ziyaret etti

19 Mayıs 2024, Pazar 20:37
Son güncelleme: 21 Mayıs 2024, Salı 20:38

     


Aydın’ın İncirliova ilçesinde hizmet veren FY Yapı Duvar Kağıtları işletmecisi Faruk Yıldırım, sanatçı Murat Övünç’ü ağırladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydın’ın Efeler ilçesinde hizmet veren ve 7 ay önce İncirliova ilçesinde şube açan FY Yapı işletmecisi Faruk Yıldırım, firmasının reklam yüzü olan sanatçı Murat Övünç ile bir araya geldi. Sanatçı Murat Övünç FY Yapı’dan övgü dolu sözlerle bahsetti .

Sık sık Aydın’a geldiğini ve Aydın'a yabancı olmadığını dile getiren Övünç “Bugün Efeler diyarı aydında olmaktan çok mutluyum, aynı zamanda FY Yapı Duvar Kağıtlarının tanıtımı için çalışıyoruz. FY Yapının ürünlerini bende kendi evime yaptırdım, hem silinebiliyor hem yıkanabiliyor olması çok güzel, işletmeci Faruk beyle de uzun zamandır çalışıyor olmaktan çok mutluyum” dedi.

FY yapı duvar kağıtları firması sahibi Faruk Yıldırım “Biz Ege Bölgesi bayisi olarak hizmet veriyoruz, geçen yıl Murat Övünç ile reklam çalışmalarımıza başladık, kendisi sayesinde çok güzel geri dönüşler aldık ve iyi paralar da kazanmış olduk. Kendisine bugün ki ziyareti için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Sanatçı Murat Övünç firma çalışanları ve çevredeki hayranlarıyla hatıra fotoğrafları çektirdi. Övünç, akşam Efeler ilçesinde çıkacağı kadınlar matinesi hazırlığı için firmadan ayrıldı.


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler