SON DAKİKA

Vatandaşın sağlığı için zabıta iş başında

22 Şubat 2019, Cuma 20:36

     


Nazilli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha kaliteli hizmet alabilmeleri için Nazilli'nin en büyük pazarı olan Perşembe Pazarı’nda denetim yaptı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Nazilli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, vatandaşların daha kaliteli hizmet alabilmeleri için, bölgenin en büyük pazarı olan Perşembe Pazarı’nda kapsamlı bir denetim çalışması gerçekleştirdi. Pazar tezgahlarını tek tek dolaşarak denetim yapan ekipler, sebze ve meyve fiyatlarını kontrol etti. Esnaflarla ve vatandaşlarla görüşen zabıta ekipleri, halkın şikayet ve önerilerini dinledi.

Pazaryeri, lokanta, pastane, fırın, bakkal, market ve kasap gibi işletmelerde rutin kontroller yapıldığını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Zabıta ekiplerimiz 7 gün 24 saat görevlerinin başında. Vatandaşlarımızdan gelen şikayetler ve yapılan denetimlerin ardından gerekli işlem ve uyarılar yapılıyor. Halkımızın sağlığı ve huzuru her şeyin önünde geliyor. Özellikle halk sağlığını tehdit eden, hijyen kullarına uymayan, yasal olmadığı halde seyyar satış yapanların faaliyetlerine son vermek için gerekli işlemler yapılıyor.” diye konuştu. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler