Bando ekibi TIR ile kenti dolaşıp, bayram coşkusunu evlere taşıdı
23 Nisan 2021, Cuma 16:57| Tweet | ||
|
||
Denizli'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 101'inci yıl dönümünde içinde bando ekibinin yer aldığı TIR ve mobil araçlar, kentin cadde ve sokaklarında dolaşarak bayram coşkusunu vatandaşların evine taşıdı. Pamukkale Belediyesi de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklara özel projeyle kutladı.
(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!)
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin, TBMM'nin açılışının 101'inci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladığı program halkın beğenisini topladı. Sokağa çıkma kısıtlamasında özel program hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, içinde bando ekibinin yer aldığı TIR ve mobil ekiplerle bayram coşkusunu halkın evlerine taşıdı.
TIR ve bayraklarla süslenen belediye araçları, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi'nden (EGS) kortej oluşturarak yola çıktı. Bando ekibi, 23 Nisan sabah saatlerinden itibaren kentin dört bir yanında marşlar çaldı. Cadde, meydan ve sokaklarda Türk bayrakları eşliğinde Büyükşehir Belediye Bandosu'nu gören vatandaşlar büyük sürpriz yaşarken bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.
'VATANDAŞLARIN COŞKUSU MUHTEŞEM'
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bir kez daha coşku ve gururla kutladıklarını söyleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti'li Osman Zolan, sokağa çıkma kısıtlamasında bayram coşkusunu halkın evine taşımak istediklerini kaydetti. Vatandaşların coşkusu ve bayram sevincinin muhteşem olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Tüm hemşehrilerimizin ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu güzel vatanın hürriyeti uğruna kanını döken tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum" dedi.
PAMUKKALE BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA HEDİYE
Pamukkale Belediyesi de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklara özel proje yaptı. '23 Nisan Dünya'nın Çocuk Bayramı, Pamukkale çocuklarıyla güzel' sloganıyla düzenlenen proje kapsamında, 6- 13 yaş arası çocuklar 23 Nisan Bayramı'na ilişkin videolar çekip Pamukkale Belediyesi'ne gönderdi. Projeye katılan çocuklara Pamukkale Belediyesi'nce içinde Türk bayrağı, satranç takımı, maske, boyama kitabı, boya kalemi, şapka, saat ve anahtarlıktan oluşan hediye paketleri ulaştırıldı.
DOĞUM GÜNÜNDE SÜRPRİZ YAPILDI
23 Nisan 2013 yılında dünyaya gelen Deniz Nur Çeliktaş'ın doğum günü için Pamukkale Belediyesi sürpriz yaptı. Minik kızın doğum günü için pasta götüren Kültür İşleri Müdürlüğü ekipleri Deniz Nur'un yüzünü güldürdü. Minik kız 23 Nisan coşkusunun yanında doğum günü sevincini de yaşadı. Deniz Nur Çelik'e 23 Nisan hediyeleri de verildi. (DHA)

Aydın’da diş hekimleri odası seçimleri öncesi hareketlilik artarken,

Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı ve Efeler Ziraat Odası Başkanı Mehmet

Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu tarafından

Aydın’ın Efeler ilçesinde 35 yıldır avukatlık yapan Akın Yakan, son romanı

Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı ve Efeler Ziraat Odası Başkanı Mehmet

Aydın, aktif fay hatları üzerinde yer alan ve deprem gerçeğiyle yüzleşmek

Aydın’da Avukat Tutku Çalaşyer Yapıcı ve Avukat Elif Çağdemir’in

Aydın’da 33 yıldır çilingirlik yapan Sercan Durmaz, mesleğin bilinmeyen

Aydın’da yerel medya mensuplarına yönelik düzenlenen eğitim programında,

Günümüzde özellikle dijitalleşmenin etkisiyle akran zorbalığında

Aydın’ın Efeler ilçesinde emekliler seslerini duyurmak için harekete

Aydın'ın Efeler ilçesindeki balık hali, kış sezonunu geride bırakırken

Aydın’ın Efeler ilçesinde 1. derece sit alanı içerisinde kalan

Radyo ve Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) yönetimi, Adana Valisi

Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) Başkanı Vedat Gündoğan ve

Aydın’da görev yapan Dermatoloji Uzmanı Dr. Fatma Nalbant, saç sağlığı

Aydın’ın Efeler ilçesinde kurulan Salı Pazarı’nda esnaflık

Çine Enver Salih Dinçer Sosyal Tesisleri’nin 7 Nisan Salı gününe

Aydın’ın Efeler ilçesine vatandaşlara çocuklarına hangi isimleri

Aydın’ın Efeler ilçesinde emekli ve yaşlılar, günlerini büyük

Aydın’da fizyoterapist Sinem Acıkmaz, son yıllarda fiziksel aktiviteye olan

Aydın'ın ana arterlerini etkileyen Dörtyol ve akıllı kavşak düzenleme

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde sahilde turşu satışı yapan emekli Nedim Selçuk,

Aydın’ın Efeler ilçesinde Aydın-Muğla Karayolu üzerinde meydana

Aydın’ın yeni kurulan Kadın Sağlığı ve Menopozla Yaşam Derneği (KAMEDER), Efeler

Aydın’ın gözde turizm merkezlerinden Kuşadası, baharın yüzünü

Aydın’ın Efeler ilçesinde yorgancılık geleneğini 1988’den bu yana

Aydın’ın Efeler ilçesinde, Recep Tayyip Erdoğan İlkokulu ve Ortaokulu

Aydın’ın Efeler ilçesinde 10 yıldır sahaflık yapan Fehmi Keskin, dijital

Dijitalleşmenin hızla yayılması ve modern yaşamın temposunun artması, insanların günlük

Mart ayının gelmesiyle çağla tezgahlarda yerini aldı. Fakat pazar esnafı, bu

Aydın’ın Çine ilçesinde kendisini kolluk görevlisi olarak

Aydın'ın Efeler ilçesinde her hafta binlerce vatandaşın uğrak noktası olan

Türkiye’de genç işsizliği giderek büyüyen bir sorun haline

Aydın’da emekli polis Mustafa Demirel, küçük dükkânında

Orta Doğu’da yaşanan gelişmeler ve küresel piyasalardaki dalgalanmalar









