SON DAKİKA

İzmirli gazetecilerin yılbaşı balosu Kuşadası’nda gerçekleşti

23 Aralık 2018, Pazar 22:01

     


İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin (İGC) geleneksel yılbaşı balosu, protokol üyeleri, cemiyet üyeleri ile eşlerinin katılımıyla Kuşadası’nda gerçekleşti. Konaklamalı ve iki ayrı gece olarak organize edilen balonun ilk gününde meslekte 50 yılını dolduran 15 cemiyet üyesine ‘Basın Hizmet Ödülü’ verildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin geleneksel hale getirdiği ‘Yılbaşı Balosu’ organizasyonuyla bir araya gelen eski ve yeni kuşak gazeteciler, bütün bir yılın stresini atma imkanı buldu. İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’nun ev sahipliğinde Kuşadası Fantasia De Luxe Otel’de konaklamalı ve iki ayrı gece olarak organize edilen baloda, meslekte 50 yılı dolduran cemiyet üyeleri Ahmet Yener Özkesen, Aytekin Yenisey, Bora Uçar, Ercan Doğu, Güner Sungurtekin, Kenan Seven, Mehmet Ali Okumuş, Muammer Yüksel, Ömür Olgundemir, Özden Ünver, Nurten Doğan, Ahmet Güleç, Uğur Umur, Süleyman Saylan, Memduh Zaptikar’a 2018 Basın Şeref Ödülü (Hasan Tahsin Basın Hizmet Ödülü) verildi.

“GÜLÜMSEMEYE İHTİYACIMIZ VAR”

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen, cemiyetin geleneksel hale getirdiği ‘Yılbaşı Balosu’ organizasyonunda bir araya geldiklerini belirterek, “Bir yıl aradan sonra yine hep birlikteyiz. Zorlu bir yıl geçirdik. Adaleti elimizde fenerle aradığımız şu günlerde işsizlikten söz etmeyeceğim, basın kuruluşlarına ve gazetecilere yapılan baskılardan söz etmeyeceğim. Bizim öyle bir umudumuz var ki, tüm bunlara karşın dayanışma ve dirençle karşılayacağız yeni gelen yılı. Bugün yılgınlığa düşmeden kucaklaşmaya, anılarımızı tazelemeye, birbirimize güç vermeye, gülümsemeye ihtiyacımız var. İzmir Gazeteciler Cemiyeti 2018 Basın Şeref Ödülleri’ni ustalarımızla paylaşmaktan da gururluyuz” dedi.

YENİ YIL PASTASI KESİLDİ

Konuşmaların ardından İGC Başkanı Dikmen, İGC Başkan Yardımcısı Dilek Gappi, Genel Sekreter Gaye Karadağ, Genel Sekreter Yardımcısı İlkses Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdal Erek, Sayman Sadık Pala, Yönetim Kurulu üyeleri, Gazete 9 Eylül Genel Yayın Yönetmeni Murat Attila, Hatice Bülbül, Semih Aksoy, Sadık Uçar, Cumhuriyet Gazetesi İzmir Temsilcisi Hakan Dirik ve konuklar yeni yıl pastasını birlikte kesti. Davetliler daha sonra Efes Bandosu ve Ada Band müzikleri ile neşeli saatler yaşadı. Gecenin sonunda bir ağızdan İzmir Marşı ve 10.Yıl Marşı söylendi.

KİMLER KATILDI?

İGC Geleneksel Yılbaşı Balosu’na Kuşadası Kaymakamı Saadettin Yücel, CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, eski İzmir Milletvekili Musa Çam, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Süheyl Batum, Tire-Süt Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Eskiyörük, İZİKAD Başkanı Huriye Serter, Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Ümit Atabek, Mimarlar Odası İzmir Şubesi Başkan Vekili Nilüfer Çınarlı Mutlu, Yaşar Holding Kurumsal İletişim Direktörü Mehmet Aykırı, Haber-Sen İzmir Şube Başkanı Necmi Kupa, Şeker-İş İzmir Şubesi Başkanı Halil İbrahim Bircan ve cemiyet üyeleri ile eşleri katıldı. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler