SON DAKİKA

"Komşu" Gelinlik için Türkiye’ye geliyor

24 Ocak 2019, Perşembe 11:02

     


IF Wedding Fashion 2019 fuarı, 22-25 Ocak 2019 tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak. Fuar süresince gelinlik tasarım yarışması, defileler, atölye çalışmaları ve söyleşiler gerçekleşecek.

Avrupa’da sektörünün en büyük fuarı haline gelen IF Wedding Fashion-İzmir Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı kapılarını 13. kez açtı. 22-25 Ocak 2019 tarihinde düzenlenen fuar kapsamında gerçekleştirilecek “IF Wedding 2019 Alım Heyeti” organizasyonunda, Türk gelinlik ve abiye giyim ihracatçıları ürünlerini Yunan alıcılara sergileyecek.

IF Wedding Fashion 2019 fuarıyla ilgili açıklamalarda bulunanan Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Burak Sertbaş, IF Wedding Fashion'ın artık sektöründe marka haline gelmiş bir fuar olduğunu söyledi. Geçen yıl 82 ülkeden 20 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırladıklarını söyleyen Sertbaş, "Gelinlik, damatlık ve abiye giyim sektöründe Avrupa’ya, Ortadoğu’ya ve komşu pazarlara açılmak ve bu pazarlarda etkinliğimizi artırmak için bu fırsatı değerlendirmeliyiz. Bu yılki fuar döneminde de üreticilerimizin, ihracatçılarımızın iyi ticari bağlantılar sağlayacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

(HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler