SON DAKİKA

Aydınlı Veteriner Hekimleri stres attı

24 Nisan 2019, Çarşamba 11:57

     


Aydınlı Veteriner Hekimleri, "Dünya Veteriner Hekimleri Günü" dolayısıyla Kuşadası'nda düzenlenen gala gecesinde stres attı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydın Veteriner Hekimleri Odası, "Dünya Veteriner Hekimleri Günü" etkinlikleri kapsamında Kuşadası'nda düzenlediği gala gecesinde oda üyelerini bir araya getirdi. Katılımın yüksek olduğu geceye veteriner hekim olan Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ve Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler de katıldı. Birlikte pasta kesen veteriner hekimleri, gecede doyasıya eğlendi.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Cemil Şahin, "Mesleki birlik ve beraberliğe her zamankinden çok daha fazla ihtiyacımız olan bugünlerde göstermiş olduğunuz yüksek katılımdan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bizler dünyanın en kutsal mesleğini icra eden büyük bir camianın mensuplarıyız. Bunu en iyi bizler ve ailelerimiz bilirler. Hem ailelerimizin tanışıp kaynaşması, hem de biz meslektaşların daha samimi ilişkiler kurması için bu tarz organizasyonların önemi çok büyük. Bizler de, meslek büyüklerimizden oda bayrağını devraldığımız günden bu yana elimizden geldiğince bu noktada gayret gösteriyor, asli görevlerimizden biri olan, güçlü beraberlik sağlama noktasında çaba sarf ediyoruz. Bu çalışmalarımıza da devam edeceğiz. Mesleki haklarımızın yeniden kazanılması, mesleğimizin hak ettiği seviyeye hızla ilerlemesi için meslektaş dayanışması şart. Dolayısıyla buraya kadar gelip güç birliğine olan inancınızı gösterdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

"VETERİNER HEKİM OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM"

Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, "Dünya Veteriner Hekimleri Günü'nün, camiamız için önemi çok büyük, meslektaşlarımız büyük fedakarlıklarla hem toplum sağlığı, hem de hayvan sağlığı için çalışıyor. Bu gibi organizasyonlar motivasyonun yükseltilmesi ve dayanışma için çok önemli. Veteriner hekim olmaktan büyük gurur duyan bir meslektaşınız olarak burada sizinle olmak benim için büyük mutluluk kaynağı. Bu organizasyonu düzenleyen Başkanımız Cemil Şahin ve oda yönetimine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. (SALİH ERGUN) 







 
Son Eklenen Haberler