SON DAKİKA

Kuşadası sezona merhaba dedi

25 Nisan 2019, Perşembe 13:41

     


Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel turizm sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Başkan Günel, 2019 yaz turizm sezonundan beklentilerinin yüksek olduğunu ifade etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği TÜRSAB Kuşadası Bölge Temsil Kurulu tarafından “Sezona Merhaba” başlığı ile düzenlenen kokteyle katıldı. Kuşadası’nın kruvaziyer turizmin en önemli merkezlerinden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Ömer Günel, Akdeniz Kruvaziyer Limanları Birliği MedCruise’un 54. Genel Kurulunu Kuşadası’nda yapacağını belirtti.

TÜRSAB Kuşadası Bölge Temsil Kurulu Kuşadası Yelken Restoran’da düzenledikleri bir kokteylle sezona merhaba dedi. Çok sayıda turizm sektör temsilcisinin yer aldığı kokteyle Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Aydın Kültür ve Turizm İl Müdürü Murat Yılmaz ve Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan da katıldı.

Kokteylde konuşan TÜRSAB Kuşadası Bölge Temsil Kurulu Başkanı Eda Yurtcan, 2019 yaz turizm sezonunun tüm sektör temsilcileri için iyi geçmesini temenni ederek “ Önümüz yaz turizm sezonu. Sezon öncesinde sektör temsilcilerimiz ve yerel yöneticilerimizle bir araya gelmek istedik. Bildiğiniz gibi TÜRSAB Türkiye’nin en önemli meslek birliklerinden biri. Bizler de Kuşadası gibi turizmin en önemli merkezlerinden birinde bu kurumun temsilciliğini yürütmekteyiz. En büyük hedefimiz Kuşadası ve çevresinde bulunan diğer turistik yerleşkelerde turizmi hareketlendirmek. 2019 sezonunun son yıllara nazaran iyi geçeceğine inanıyoruz” dedi.

”DÜNYANIN EN ÖNEMLİ KRUVAZİYER YATIRIMCILARI KUŞADASI’NA GELİYOR”

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, 2019 yaz turizm sezonundan beklentilerinin yüksek olduğunu belirterek “ Bu yaz Kuşadası için daha renkli ve bereketli geçecek. Seçim öncesinde de belirtilğimiz gibi Kuşadası’na özellikle sektörle alakalı çok büyük yatırımlar yapacağız. Bu yatırımlar Kuşadası’nı bir cazibe merkezi haline getirecek. Bu sözümüzün sonuna kadar arkasındayız. Kuşadası’nda güzel şeyler olmaya başladı bile. Dünya kruvaziyer limancılığı sektörünün en büyük kuruluşu olan Akdeniz Kruvaziyer Limanları Birliği MedCruise’un 54. Genel Kurulu7 – 10 Mayıs tarihleri arasında Kuşadası’nda yapılacak. Bu sayede dünyanın en önemli kruvaziyer yatırımcıları ilçemizde bulunmuş olacak. Bu durumun ilçe turizmimize büyük fayda sağlayacağına inanıyorum” dedi. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler