SON DAKİKA

Aşk engel tanımadı

25 Haziran 2019, Salı 14:53

     


Çine'de yaşayan yürüme engelli Mustafa Altın ile Fatma Kuzu'nun aşkları engel tanımadı. Sade bir tören ile nikahlanan iki genç, aşkın engel tanımadığını bir kez daha gösterdi.

20 yaşındaki Fatma Kuzu bir süre önce 29 yaşındaki yürüme engelli Mustafa Altın ile tanıştı. İki gencin birliktelikleri kısa sürede aşka dönüştü. Genç aşıklar hayatlarını birleştirmeye karar verdi. İkili Çine Belediyesi Sosyal Tesisleri ve Düğün Salonu'nda sade bir tören ile nikahlanarak aşkın engel tanımadığını bir kez daha gösterdi. Fatma Kuzu, sevdiği adamı hiç bir zaman engelli olarak görmediğini ve onu çok sevdiğini ifade ederken, hayallerinin gerçeğe dönüştüğünü dile getiren Mustafa Altın ise önümüzdeki günlerde gerçekleştirmek istedikleri düğüne başta tüm engelliler olmak üzere mutluluklarını paylaşmak isteyen herkesi davet etti.

"NİCE SEVGİLİLERE CESARET OLSUN"

Kendisi gibi yürüme engelli annesiyle yaşayan, devletten aldığı bakıcı maaşı ile geçinen Altın, "Eşim ile ömrümüzün geri kalanını huzurlu ve mutlu bir şekilde geçirmek birbirimize destek olmak istiyoruz. Birbirimizi çok seviyoruz. Bu aşkımız çevre baskısı ile kavuşamayan nice sevgililere cesaret olsun. Aşkımızı sevdiklerimiz ile paylaşabileceğimiz bir düğün yapmak istiyoruz. İnşallah bunu başarabiliriz." dedi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler