SON DAKİKA

Hüsnü Şenlendirici çaldı, Ferhat Göçer söyledi, Kınıklılar oynadı

11 Eylül 2018, Salı 18:18

     


İzmir'in Kınık ilçesinde, bu yıl 2'incisi düzenlenen Hasat Festivali kapsamında ünlü klarnet virtiözü Hüsnü Şenlendirici ve şarkıcı Ferhat Göçer birlikte sahre alarak hayranlarını coşturdu. Göçer, konserde AK Partili Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ile birlikte de şarkı söyleyip, karşılıklı oynadı.

 

Kınık Belediyesi tarafından 9-13 Eylül tarihleri arasında düzenlenen 2. Hasat Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Şenliğin ikinci gününde Poyracık Mahallesi Spor Salonu'nda judo gösteri müsabakaları yapıldı. Müsabakaların ardından daha önce yapılan Judo Turnuvası'nda dereceye girenlere madalyaları Kınık Kaymakamı Mustafa Ergün, AK Partili Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ve Batı Trakya Türkleri'nin lideri merhum Dr. Sadık Ahmet'in eşi Işık Ahmet tarafından verildi. Ardından yine aynı mahallede yaptırılan Dr Sadık Ahmet Parkı'nın açılışı yapıldı. Açılış sonrasında halk oyunları ekipleri gösteri sundu.

Festivalin akşam bölümü ise Cumhuriyet Meydanı'ndaki konserlerle devam etti. Konserde Bergamalı ünlü klarnet virtiözü Hüsnü Şenlendirici ve şarkıcı Ferhat Göçer birlikte sahne aldı. Göçer, eski ve yeni albümündeki 'Cennet', 'Vefası Eksik Yarim', 'Ayrılsak Ölürüz Biz', 'Yıllarım Gitti', 'Kalbe Kiralık Aşklar', 'Yastayım', 'Kızım' gibi pek çok sevilen parçanın yanı sıra 'Fesupanallah' ve 'Doktor Civanım' gibi hareketli şarkıları da seslendirdi. Göçer, 'Doktor Civanım' isimli şarkıyı kendisi gibi tıp doktoru olan Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ile birlikte söyleyip, karşılıklı bir süre oynadı. Kınıklılar'da bulundukları yerde oynayarak hareketi şarkılara eşlik etti.

Konser, hep birlikte İzmir Marşı'nın söylenmesi ile sona erdi. İki saat süren konserin sonunda Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Şenlendirici ve Göçer'e günün anısına Kınık kilimi, plaket ve çiçek verip, teşekkür etti. (DHA)







 
Son Eklenen Haberler