SON DAKİKA

Gökhan Türkmen, Didim’de sahne aldı

10 Ağustos 2018, Cuma 18:06

     


Sevilen sanatçı Gökhan Türkmen, Didim’de verdiği konserde sergilediği canlı performansı ile büyük beğeni topladı. Türkmen’in şarkılarına eşlik eden hayranları, sanatçıyı cep telefonlarıyla görüntüledi.

Didim'de sahne alan ünlü sanatçı Gökhan Türkmen, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Kendine has yorumuyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan sevilen sanatçı Gökhan Türkmen, Altınkum Yalı Caddesi’nde hizmet veren Club’ta sevenlerinin karşısına çıktı. Konsere büyük ilgi gösteren yerli ve yabancı turistler, mekanı doldurdu. Hayranlarını selamlayan sanatçı, orkestra eşliğinde şarkılarını söyledi. Türkmen’in şarkılarına hayranları da hep bir ağızdan eşlik etti. Performansıyla dinleyenleri kendine hayran bırakan başarılı sanatçı Türkmen, sahnede kendi şarkılarının yanı sıra yeni düzenlemeli şarkılara da yer vererek katılımcılarına keyifli bir akşam yaşattı.

Repertuarında ‘Bir öykü’, ‘Lafügüzaf’, ‘Sen İstanbulsun’, 'Rüya', 'Korkak', ‘Susma’, ‘Yaramaz’, ‘Biraz Ayrılık’, ‘Ayıp Ettin’ gibi dillerden düşmeyen şarkılarına yer veren Gökhan Türkmen, dinleyicilerden tam not aldı. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler