SON DAKİKA

"Hedefimiz, yerel ve yerinde kalkınma"

4 Mart 2019, Pazartesi 13:17

     


Saadet Partisi (SP) Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Talha Kayaoğulları, gazeteci Ayşe Yılmaz ve Mehmet Aydın'ın sorularını Seçim Raporu'nda yanıtladı. Projelerini ve hedeflerini anlatan Kayaoğulları, "Halkımız bize fırsat verirse, yerel ve yerinde kalkınmayı hedefliyoruz." dedi.

tvDEN'de hafta içi her sabah yayınlanan Seçim Raporu'na konuk olan Kayaoğulları "Bozdoğan'da tabela partisi değiliz. Ziyaretlerimizde ön plana her zaman birlik, beraberlik ve hizmet çıkıyor. Seçimi kazandığımız takdirde bir meydan yapacağız. Gençliğimizde bir teknoloji bağımlılığı var. Bunun önüne sporla geçmek istiyoruz. Pilot iki üç okul seçilecek ve turnuvalar yapılacak." dedi.

YEREL VE YERİNDE KALKINMA

Hedeflerini detaylandıran Kayaoğulları, "Halkımız bize fırsat verirse, yerel ve yerinde kalkınmayı hedefliyoruz. Aydın ve havzası bereketli topraklardan oluşuyor. Her türlü ürünümüz var. Bozdoğan için ufak dokunuşlar yapacağız. Farklılığı vatandaşımız görecek. Bozdoğan'ın 55 mahallesi var. Geçim, hayvancılıkla sağlanıyor. Mezbahanın faaliyete geçmesi için çalışmalarımızı en kısa sürede yapacağız. Bozdoğan'da sırtını Çine'ye yaslayan önü bizde olan bir Madran Dağı var. Öyle bir şehir yapmak istiyoruz ki insanlar bu şehrin güzelliğini hissetsin. Bugün insanlarımız yeni yerler keşfetme arayışında. 2,5 yıl önce Arapapıştı Kanyonu kazandırıldı. Bu kazanım ilçemize bir değer kattı. Yeni balıkçılar, güzergahlar ve konaklama yerleri açılmaya başlanmış. Bizim bu kazanımları artırmamız lazım. Biz Bodoğanımıza küçük dokunuşlar yapıp ticari hayatı aktif hale getirmeyi istiyoruz. Biz sakin, göç almayan bir ilçeyiz. Bu değeri iyi kullanmalıyız." diye konuştu.

BEYAZ MASA KURACAĞIZ

İlçenin sıkıntılarına da değinen SP Adayı, "Bozdoğan'ın şehirsel olarak yaşadığı en büyük sıkıntı trafiktir. Eğer göreve gelirsek Salı Pazarı'na araçların konacağı, cemiyetlerin yapılacağı bir hareketlendirme yapmak istiyoruz. Göreve gelirsek Beyaz Masa kurcağız. Sıkıntı ve talepleri adil ve eşit hizmet anlayışıyla hareket edelim. Hep beraber el ele hareket edeceğiz." dedi. (AYŞE YILMAZ)







 
Son Eklenen Haberler