SON DAKİKA

"Vatandaşlarımız kimin hizmet ettiğini çok iyi biliyor"

5 Şubat 2019, Salı 19:30

     


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuyucak’ta 43 milyon liralık yatırım yaptıklarını ifade ederek, “Kuyucaklı vatandaşlarımız kendilerine kimin hizmet ettiğini çok iyi biliyor” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Son 5 yıl içerisinde Aydın'ın her ilçesine özel ve ihtiyaçlara yönelik yatırımlar yaptıklarını belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bu süre zarfında Kuyucak'a 43 milyon liralık yatırım yaptıklarını ve her vatandaşa, her mahalleye eşit hizmet ettiklerinin altını çizdi. Başkan Çerçioğlu, önümüzdeki dönemde de yatırımların aynı eşit hizmet anlayışıyla devam edeceğini vurguladı.

İlçede uzun yıllardır yenilenmeyen altyapı için hummalı bir çalışma yürüten Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), ekiplerinin 5 yıl içerisinde 123 kilometrelik hat çalışması yaptığı, ilçede çoğu ömrünü tamamlamış içme suyu hatlarının yenilenmesiyle başlanan çalışmalar, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının yapılmasıyla sürdürüldüğü belirtildi. İlçenin en büyük mahallerinden Horsunlu, ASKİ'nin yürüttüğü çalışmalarla yakın zamanda kanalizasyon hattına kavuşacağı ifade edildi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuyucak İlçe genelinde yapılan hizmetlerin sıralandığı açıklamada, “Hastane Caddesi, Yamalak Köprüsü, Yunus Emre Caddesi, Hastane Caddesi, Arif İzgi Caddesi, Feyzullah Caddesi, Horsunlu Okullar Caddesi gibi ilçenin en büyük caddeleri sıcak asfaltla kaplanırken Horsunlu yolu ve Pamukören yolunda da sıcak asfalt çalışması yapıldı. Sadece ilçe merkeziyle de sınırlı kalmayan çalışmalar, ilçenin en ücra mahallerine kadar götürüldü. Geçen 5 yıl içerinde Kuyucak ilçesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 150 kilometrelik parke ve yol çalışması yapıldı” ifadeleri yer aldı.

Aydın'ın her ilçesine özel önem verdiklerini ifade eden Başkan Çerçioğlu, "Kuyucak'ta vatandaşlarımızın iyi su içmeleri için altyapı yenileme çalışmaları yaptık. Kuyucaklı vatandaşlarımız Yamalak Köprüsü'nü her kullandıklarında hayır duası ettiklerini söylüyor. Bunun yanında ilçe merkezi dahil birçok yolu yeniledik, sıcak asfaltla buluşturduk. Aydın'ın diğer ilçelerinde olduğu gibi, hangi mahallemiz bizden bir talepte bulunduysa hemen yerine getirdik. Sonraki dönemde de bu anlayışımız kesintisiz devam edecek. Kuyucaklı vatandaşlarımız da kendilerine kimin hizmet ettiğini çok iyi biliyor. Kuyucak çok daha iyi olacak. Destekleri için bütün Kuyucaklı vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler