SON DAKİKA

Denizli’deki 4 ilçede belediye başkan adayları belli oldu

7 Aralık 2018, Cuma 08:55

     


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Denizli’de Büyükşehir Belediye Başkan adayı halen açıklanmazken, 4 ilçenin ise belediye başkan adayları belli oldu. CHP Parti Meclisi (PM) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı.  Denizli'nin Buldan ilçesinde Hikmet Şenözen, Bekilli'deTürkan Keyik, Sarayköy'de Cengiz Demirci ve Bozkurt'ta ise mevcut Belediye Başkanı olan Birsen Çelik tekrar aday gösterildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Tekrar aday gösterilen Bozkurt Belediye Başkanı CHP’li Birsen Çelik, çıraklık döneminin bittiğini, ustalık döneminin başlayacağını belirterek, “Bozkurt benim sevdamdı, bu sevdam tekrar devam edecek. Çıraklık bitti, ustalık başlıyor. Farklı hizmetlerle geleceğiz. 31 Mart 2019’daki seçimlerde önceki  aldığım oydan daha fazla oy bekliyorum" dedi.

CHP’den Bekilli Belediye Başkan Adayı Türkan Keyik, kadın aday olmanın bir enerjisi olduğunu ifade ederek, “İlçede özellikle kadınlardan ve gençlerden büyük destek görüyorum. Her kesimden destek var. Kadın olmanın bir enerjisi var. Herkese inanıyorum ve güveniyorum. Bana olan güvenleri boşa çıkarmayacağım" dedi.

CHP’nin Sarayköy Belediye Başkan Adayı Cengiz Demirci, seçimlerde CHP’nin bayrağını Sarayköy ilçesine dikeceklerini belirterek, “5 yıldır AK Parti tarafından yönetilen Sarayköy İlçesi çamurdan ve tozdan kurtulamadı. 24 milyon liralık özelleştirme yapıldı. Ama ilçemize yapılan hiçbir şey yok. Sarayköylülerle birlikte karar vereceğiz ve ilçemizi birlikte yöneteceğiz" dedi. (DHA)







 
Son Eklenen Haberler