SON DAKİKA

MHP'li Kalyoncu'dan esnafa teşekkür ziyareti

9 Ağustos 2018, Perşembe 13:08

     


Milliyetçi Hareket Partisinden İzmir Milletvekili seçilen Hasan Kalyoncu, Yeşilyurt Esnaf ve Sanatkarlar Odası yöneticilerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

24 Haziran genel seçimlerinden önce odaya destek ziyaretinde bulunduğunu hatırlatan Kalyoncu, "Oda başkanımız Mehmet Argun ve yöneticileri benden desteklerini esirgemediler. Esnaf kesimi toplumun önemli bir çoğunluğunu oluşturuyor. Onların sorunlarının çözümü, toplumdaki huzur ve refahı artıracaktır. Ankara'da, Yeşilyurt Esnaf ve Sanatkarlar Odası yöneticilerinin ilettiği sıkıntıların giderilmesi için bir nefer gibi çalışacağım" dedi.

Argun'un aynı zamanda Yeşilyurt Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı olduğunu da hazırlatan Kalyoncu, "Mehmet Argun esnaf sanatkarların finansal sorunlarını da ayrıntıları ile bana aktardı. Kefalet kooperatiflerinin işleyişleri, nasıl daha verimli çalışabilecekleri konularında da fikir alışverişinde bulunduk. Meclis'teki yeni çalışma döneminde çalışmalarımı esnaf sanatkar üzerine yoğunlaştıracağım" diye konuştu.

Esnaf sanatkar lehine yapılacak her çalışmaya katkı koymaya hazır olduklarını belirten oda başkanı Mehmet Argun ise, üyelerinin önemli sorunlarının bulunduğuna dikkat çekti. Parti ayırımı yapmaksızın esnaf için çalıştıklarını ifade eden Argun, "Odamıza her eğilimden üye mensup. Bizim için esas olan partiler değil, ülke yöneticilerinin esnaf sanatkarlara ne oranda samimi davrandığı, ne kadar hizmet verdiğidir. Üyelerimiz halkın içinde yaşar ve aileleriyle toplumda sayısal çoğunluğu elinde bulundurur. Türk halkının değişmez mozaiği esnaf sanatkarlar için yapacağımız çalışmalarda herkesin desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Sayın Kalyoncu'nun da Ankara'da sesimizi en iyi şekilde duyuracağına, sorunlarımıza sahip çıkacağına inanıyoruz" dedi. (DHA)







 
Son Eklenen Haberler