SON DAKİKA

Aydın’da Millet İttifakı devreleri yaktı

14 Ekim 2020, Çarşamba 14:04

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Özlem Çerçioğlu’na dün eleştiri ve soru yağmuruna tutan AK Parti'li Meclis Üyesi Mustafa Arı’nın açıklamalarından sonra, Millet İttifakı’nda devreler yandı. Şok etkisinden dolayı savunmaya geçen ve tek noktadan yönetildiği iddia edilen Millet İttifakı’ndan gelen açıklamalarda, İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz adına haber servis etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Mustafa Arı, yaptığı basın açıklaması ile Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nde çalıştırılmadıklarını ve kendilerine söz hakkı tanınmadığı yönünde açıklamalar yaptı. Arı, aynı zamanda Başkan Çerçioğlu’nun Aydın’a 2014 yılından buyana hiçbir hizmet yapmadığı ve Bilbord Belediyeciliği ile algı operasyonuna devam ettiğini ifade etti. 2014 yılından buyana verilen vaatlerin hangilerinin yapıldığı yönünde de sorular yöneten Arı’nın açıklaması, Millet İttifakı’nın savunmaya geçmesine neden oldu.

"3 DAKİKA ARA İLE SERVİS EDİLEN AÇIKLAMA ŞAŞIRTTI"

Bu açıklamalar sonrası, tek noktadan yönetildiği iddia edilen Millet İttifakı’nın ilçe başkanları, haber merkezlerine geçtikleri yazılı açıklama ile bu kez AK Parti Aydın Milletvekillerine ve hükümete eleştiriye geçti. Bu açıklamalar arasında yer alan CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz’den sonra, İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez adına servis edilen açıklama, ‘Millet İttifakı’nda devreler yandı’ dedirtti. 3 dakika ara ile servis edilen açıklamada, İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, CHP’li Ekiz adına açıklama gönderdi. Bu durumun ise, CHP’li Başkan Çerçioğlu’na yapılan eleştirileri unutturmak ve kavga siyaseti oluşturmak adına yapıldığı öne sürüldü. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler