SON DAKİKA

“Aydın’da huzur bozukluğu var”

15 Mart 2024, Cuma 23:45
Son güncelleme: 17 Mart 2024, Pazar 01:50

     


Deva Partisi Efeler Belediye Başkan Adayı Osman Yasin Uzdu, tvDEN’de yayınlanan, gazeteci Emin Aydın’ın hazırlayıp sunduğu “Baş Başa” programına konuk oldu. Aydın’da huzur bozukluğunun olduğuna işaret eden Uzdu, bunun siyasi kaosla direkt alakalı olduğunu kaydetti.

Aslen Aydınlı olan ve uzun süre İstanbul’da yaşayan Uzdu, Muğla Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunu olduğuna dikkati çekti. Aydın şehrinde gördükleri eksiklikler üzerine aday olduğunu anımsatan Uzdu, “Hakikaten çok eksik olan yer, çok doldurulması gereken yerler var. Oralara deva olabilmek için açıkçası adaylığım için bana gelen teklifi kabul ettim” diye konuştu.

“AYDINLILARIN YÜZÜNÜN GÜLMESİ LAZIM”

Deva Partisi Efeler Belediye Başkan Adayı Osman Yasin Uzdu “Aydın'la alakalı yapacak çok işimiz var. Aydın'ın çok eksiği var düzeltmemiz gereken çok şey var. İnsanların artık Aydın'da dolaşırken yüzünün gülmesi lazım, bunu sağlamak adına adaylık sürecim gelişti. İnşallah başarabiliriz. Ben siyaset okudum. Bu işin içerisindeyim zaten. Yanlış yönetilen bir şeyler var, yanlış giden bir şeyler var. Bir şeyleri belki değiştirebilirim, belki bir şeylere dokunabiliriz, belki bir şeylere yardımcı olabilirim” ifadelerini kullandı.

“SORUNLARA DEVA OLMAK İÇİN ADAY OLDUM”

Yaklaşık 16 yıldır Aydın’ın Efeler ilçesinde esnaf olduğunu ve ticaretle uğraştığını belirten Deva Partisi Efeler Belediye Başkan Adayı Osman Yasin Uzdu, “İki tane dükkânım var burada. Esnafın ne çektiğini, nasıl sıkıntılar çektiğini, halkın ne çektiğini müşterilerimizden de duyuyoruz. Siyasetten önce de biz buna vakıftık. Kendi gördüğümüz şeyleri bir kenara koyuyorum, bu sıkıntılarla alakalı çözülmesi gereken çok şey olduğunu bildiğim için açıkçası her şeyden memnun olsaydım ben bir aday olmazdım burada” diye konuştu.


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler