SON DAKİKA

Kocadon: Hedefim yüzde 65 oy almak

15 Kasım 2018, Perşembe 18:10

     


Bodrum Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Kocadon, CHP Menteşe İlçe Başkanlığı'nı, Menteşe Belediyesi ve sivil toplum örgütlerini ziyaret etti. Kocadon, " Partim beni Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayı gösterirse rekor bir oyla seçim kazanacağımızı düşünüyorum. Hedefim yüzde 65'in üzerinde oy almak" dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Fethiye, Milas, Datça ve Marmaris'in ardından Menteşe ilçesine ziyaretlerde bulundu. Mehmet Kocadon CHP Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak ve ilçe yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Kocadon, "Buradan Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan işçi kardeşlerime de seslenmek istiyorum. Ben hiç kimsenin işiyle ekmeğiyle oynamam. Bodrum'da belde belediyeleri kapandığında Kocadon belde belediyelerinde çalışan işçileri almayacak dediler. Hiçbir işçinin işiyle oynamadım. O yüzden Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan arkadaşlarının içi rahat olsun" dedi.

Kocadon parti ziyaretinin ardından Menteşe Belediyesi'ni ziyaret ederek Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile bir araya geldi. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş " Partimizin 4 tane büyükşehir belediye başkan adayı var. Hepsi birbirinden değerli. Genel merkezimiz kimi atar, ya da sandıktan kim çıkarsa bizim başkan adayımızdır. Birlikte çalışırız. Benim 4 aday adayının arasındaki adayım mevcut Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Gürün'dür" dedi. Bunun üzerine Kocadon "Benim Osman Başkanım ile asla bir sorunum yok. Sıkıntıya düştüğümüz zamanlarda ben kendisinin omuzlarında ağladım. Ancak bizi karşı karşıya getirmek isteyenler oldu. Partim beni Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterir ise hiçbir ilçede belediye başkanlarıyla ilgili tasarrufta bulunmam" diye konuştu. (DHA)







 
Son Eklenen Haberler