SON DAKİKA

"Manisa'da yapılan tüm anketlerden birinci çıktım"

15 Kasım 2018, Perşembe 13:57

     


AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Selçuk Özdağ, Manisa'da bütün partilerde yapılan anketlerde kendisinin birinci sırada çıktığını öne sürüp, seçilmesi durumunda kendi partisinin dışında diğer partilerden de oy alacağını söyledi.

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Selçuk Özdağ, partisinin Turgutlu İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Özdağ, partililer tarafından davul ve zurna ile karşılandı. Özdağ, seçimlerde Manisa ve tüm ilçelerinde belediye başkanlığını kazanacaklarını öne sürerek, Manisa'da bütün partilerde yapılan anketlerde kendisinin birinci sırada çıktığını, seçilmesi durumunda kendi partisinin dışında diğer partilerden de oy alacağını vurguladı. Özdağ, şöyle devam etti:

"Sahaya indiğimizde demir çarıklarınız olacak ellerinizde. Bunlarda yetmez, uyku tulumlarımız olacak. Sefer taslarınız olacak. Nerede akşam orada sabah olacağız. Allah çalışana verir kardeşlerim. Çalışırsanız verir. 'Allah Müslümanlara veririm demiyor Çalışana veririm' diyor. O nedenle biz çalışacağız ve kazanacağız. Geçmişteki hatalarımızı yapmayacağız. Eksiklerimizi yapmayacağız. Bir kaç ay önce Cumhurbaşkanımız beni arayıp, 'Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na hazır ol' dedi. 'Anket yaptırıyorum sen çıkıyorsun' dedi ve dedi ki  'Üç kişi var orada Cengiz Ergün CHP ve MHP'den oy alıyor. Özgür Özel sadece CHP'den o alıyor. Selçuk Özdağ her yerden oy alıyor'  dedi. Evet, herkesten oy alıyoruz arkadaşlar. Yapılan tüm anketlerden birinci çıktım. Bütün partilerin anketlerinde ve AKP ve genel merkezin yaptırdığı tüm anketlerde birinciyim. Açık ara öndeyim. Allah nasip ederse Cengiz Ergün'ün de önündeyiz." (DHA)







 
Son Eklenen Haberler