SON DAKİKA

Çerçioğlu'ndan Karaarslan davasıyla ilgili açıklama

28 Haziran 2019, Cuma 16:20

     


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, FETÖ'nün belediyeler imamı olduğu iddiasıyla Sincan Cezaevi'nde tutuklu olan Erkan Karaarslan davası ile ilgili açıklamada bulundu. Çerçioğlu, "İftira atmak kimseye bir şey kazandırmaz. Gerçekler eninde sonunda ortaya çıkar." dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne daha önceki tarihlerde danışmanlık hizmeti veren ve FETÖ'nün belediyeler imamı olduğu iddiasıyla tutuklanan Erkan Karaarslan'la ilgili konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Aydın'dan sözde gazeteci olan birisi Karaarslan'ın tutuklu olduğu cezaevine gitti. Mahkemede geçen tutanağa göre Karaarslan şunları söylüyor: Şu şu şahıs cezaevinde yanıma geldi. Ekrem İmamoğlu ve Özlem Çerçioğlu için şunları söylersen hemen şu anda cezaevinden çıkarılacaksın. Bunun garantisini veriyorum. Karaarslan da 'Olmayan bir şeyi nasıl söylerim? Ben bahsettiğiniz belediye başkanlarına nasıl iftira atarım?' diye cevap veriyor." dedi.

Çerçioğlu, "Bu kişi o cezaevine nasıl girdi? Üstelik seçimlere 10 gün kala. Ben gerisini getirmiyorum artık. Ben her zaman hoşgörülü oldum, hoşgörülü olmaya devam edeceğim. Siyasi hayatımda hiç kimseye pusu kurmadım. Hiç kimseye iftira atmadım. Çıktım sahaya vatandaştan oy istedim. Vatandaş takdir etti, oy verdi. İftira atmak kimseye bir şey kazandırmaz. Gerçekler eninde sonunda ortaya çıkar. Biz bu işlerle daha fazla uğraşmıyoruz. Konu yargıda. Hem Ekram İmamoğlu'na hem bana böyle bir iftiranın atılması, böyle bir tuzağın kurulmasına çok üzüldüm. Bunların hepsi geride kaldı. Biz Aydın için çalışmaya devam ediyoruz." diye konuştu. (DUYGU DİLEK) 







 
Son Eklenen Haberler