SON DAKİKA

Afjet Afyonspor moral yemeğinde buluştu

8 Kasım 2018, Perşembe 20:18

     


Spor Toto 1. Ligi takımlarından Afjet Afyonspor futbolcu ve teknik heyeti il protokolü ile moral yemeğinde buluştu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Kulüp tarafından bir restoranda düzenlenen yemekte konuşanVali Tutulmaz, Afjet Afyonspor'a hafta sonunda oynanacak Hatayspor maçı için başarı diledi.

Vali Tutulmaz şöyle devam etti:

"Gerçekten son birkaç yılda ilimiz sporun her alanı ile kendisinden bahsettirdi, futbol alanında da sizler bahsettirdiniz. Şu anda bulunduğunuz lig zor bir lig ancak bu zor ligde çok üstün 1-2 takım dışında da benim izlediğim kadarı ile çok bir fark yok. Yüreği ortaya koyduğunuz zaman 1-2 takım hariç yenemeyeceğiniz takım yok."

Afjet Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel de son oynadıkları Adana Demirspor maçında ikinci yarı iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, şunları söyledi:

"O gün gerçek oyunumuzu ortaya koyduk ben inşallah bundan sonra çok iyi neticeler alacağımıza yürekten inanıyorum. İnşallah bu haftaki maçımız bir başlangıç olur. Biz sizlere inanıyoruz çünkü birçoğunuz ile üçüncü yılımız ve sonradan bize katılan arkadaşlarımız da bize çok iyi uyum sağladılar, iyi bir aile ortamı tekrar oluştu."

Üç ya da dört maçtır sıkıntılı bir süreç yaşadıklarını ifade eden takımın kaptanı Türker Toptaş da, önlerindeki Hatay maçı ile yeni bir çıkış yakalamak istediklerini kaydetti.

Yemeğe Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, Afyonkarahisar Jandarma Alay Komutanı Hamza Çömez, Afjet Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel, TSYD Afyonkarahisar İl Başkanı Nadir Güzbey, kulüp yönetim kurulu üyeleri ile teknik heyet, futbolcular ve spor medyası katıldı. (AA)







 
Son Eklenen Haberler