SON DAKİKA

Karpuzlu inandı bir kere: 1-3

27 Ocak 2019, Pazar 17:18

     


Aydın Amatör Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Karpuzlu Belediyespor, zorlu İncirliova deplasmanında geriye düşmesine rağmen maçı kazanarak şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İncirliova Stadı'nda oynanan karşılaşmayı yaklaşık 700 taraftar izledi. Maça hızlı başlayan taraf İncirliova Belediyespor olurken 30'da İncirliova, Emir'in şık vuruşuyla öne geçti: 1-0. 41'de ise ikili mücadelede İncirliova Belediyespor'un kaptanı Süleyman'ın omzu çıktı. Bu olaydan 1 dakika sonra ise Karpuzlu Belediyesporlu Remzi'nin de kaşı açıldı. İki futbolcu da oyuna devam edemedi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İKİNCİ YARI KARPUZLU FIRTINASI

Karşılaşmanın ikinci yarısında Karpuzlu adeta fırtına gibi esti. 52'de Karpuzlu'dan Metin'in şutu direkten döndü. 65'te Karpuzlu, yeni transferi İlkay'ın golüyle eşitliği yakaladı: 1-1. 70'te baskıyı kuran Karpuzlu, Şahin'in müthiş frikik golüyle öne geçti: 1-2. Rahatlamak için iyice baskı kuran Karpuzlu, 78'de Metin'in ceza sahası dışından attığı golle farkı ikiye çıkardı: 1-3. Karşılaşmayı 3-1 kazanan Karpuzlu Belediyespor, lider Yıldızspor'un arkasından takibi sürdürdü.

MÜTHİŞ SEVİNÇ

Karpuzlu'dan gelen yaklaşık 100 kişilik taraftar grubu ile doyasıya sevinen Karpuzlu Belediyesporlu futbolcular, maçtan sonra üçlü çekti. Şampiyonluğa inancı tam olduğu gözlenen Karpuzlulu futbolcular, taraftarlara şampiyonluk sözü verdi. (ARİF YILMAZOĞLU) 







 
Son Eklenen Haberler