SON DAKİKA

Lions kulüplerine kardeş geldi

28 Ekim 2018, Pazar 21:23

     


İzmir Efes Lions Kulübü, İzmir'deki bir otelde düzenlenen 'kuruluş gecesi'  töreniyle kurularak hizmete başladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

İzmir Gündoğdu Lions Kulübü sponsorluğunda kurulan İzmir Efes Lions Kulübü'nün kurucu başkanlığını İnci Şap üstlenirken, başkan yardımcılığına Aylin Benazus Kınay, yönetim kurulu üyeliklerine ise Bricida Papi, Nesli Ulusoy ve Utku Dülekalp getirildi.

Geçmiş dönem uluslar arası direktörü Nesim Levi'nin yönettiği kuruluş gecesi töreni renkli görüntülere sahne oldu. 118 R Genel Yönetmeni Zeynep Kocasinan ile davetlilerin katıldığı törende kulübü kuran üyeler tek tek tanıtıldı. Lions geleneklerine uygun gerçekleşen tören sonunda kurucu üyeler ayakta alkışlandı.

Sosyal sorumluluk düşüncesi ile bir araya gelerek kulübü kurduklarını belirten Kurucu Başkan İnci Şap, "Yaşadığımız topluma, kentimize, çevremize, çevremizdeki başta sokak hayvanları olmak üzere tüm canlılara yönelik farkındalık yaratacak çalışmalar gerçekleştirmek istiyoruz. Genç ve dinamik bir ekip kurduk. Başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Bizlere güvenen ve destek olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum" dedi. (DHA)







 
Son Eklenen Haberler