SON DAKİKA

Madalyaları topladılar

30 Ocak 2019, Çarşamba 10:30

     


Balıkesir'de Karesi Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nce düzenlenen Artistik Jimnastik Şampiyonasına katılan Söke GYM KİDS Jimnastik Kulübü sporcuları,şampiyona da sergiledikleri performansları ile büyük beğeni toplarlarken, gelecek için de büyük umut verdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇN TIKLAYIN)

Türkiye’nin değişik illerinden yaklaşık 250 sporcunun katıldığı zorlu yarışmada Söke, Kuşadası ve Aydınlı minik jimnastikçilerin yer aldığı GYM KİDS Kulübü sporcuları; Ece Samanlı,Ada Simay Yaşar,Rüya Tomruk,Ada Özulsan’dan oluşan Minik Kız(B) takımı olarak birinci oldu.

Şampiyonda minik ferdi(B)yarışmalarında Ece samanlı birinci olurken,Defne Köroğlu,Didem Bor Yaman,Ülkü Atmaca’dan oluşan Minik Kız(A) Takımı birinci,Minik Kızlar (A)Ferdi de Ülkü Atmaca ikinci,Didem Bor dördüncü oldu.

Şampiyona da ayrıca Kübra Altunlu,Derinsu Yaylalar,Duru Bıcakcıoğlu’dan oluşan minik(A) ikinci kız takımı da beşinci,Nehir Naz Ateş, Perim Işıl Salcan,Feyza Ekiner,Lara Aksan’dan oluşan Küçük Kız Takımı da beşinci olarak Aydın'ın gururu oldular. (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)







 
Son Eklenen Haberler