SON DAKİKA

Özel kalem müdüründen hemşireye taciz iddiasında karar belli oldu

27 Şubat 2019, Çarşamba 23:52

     


Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen F.Y.'nin savcılık ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere mahkemece serbest bırakılmasına, savcı itiraz etti. Bunun üzerine polis tarafından yeniden gözaltına alınan özel kalem müdürü F.Y., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla yine serbest bırakıldı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Mudanya karayolu üzerinde bulunan bir özel hastanede meydana geldi. Sabah saatlerinde özel kalem müdürü olduğu hastaneye gelen F.Y., aynı sağlık kuruluşunda hemşire olan N.A.'yı odasına çağırdı. Özel Kalem Müdürü F.Y., iddiaya göre N.A.'yı boynundan öpmeye çalıştı. Bunun üzerine N.A., odadan çıkarak polise haber verdi. Hastaneye gelen polis ekipleri, F.Y.'yi gözaltına aldı.
Emniyetteki ifadesinde suçlamaları reddeden F.Y., ''Amacım sadece tokalaşıp selamlaşmaktı, beni yanlış anladı'' dedi. Şikayetçi olan hemşire N.A. ise, ''Beni odasına çağırdı, elimden tuttu ve boynumdan öpmeye başladı. Ben de bu durum üzerine tepki göstererek odadan çıktım. Daha önce de beni taciz etmeye kalktı, ben de bu durumu hastane yönetimine bildirmiştim'' dedi. 
Özel Kalem Müdürü F.Y., savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

SAVCI İTİRAZ ETTİ, TUTUKLANDI
Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen F.Y.'nin savcılık ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere mahkemece serbest bırakılmasına, savcı itiraz etti. Bunun üzerine yeniden gözaltına alınan özel kalem müdürü F.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SAVCI İTİRAZ ETTİ, YİNE SERBEST KALDI
Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen F.Y.'nin savcılık ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere mahkemece serbest bırakılmasına, savcı itiraz etti. Bunun üzerine polis tarafından yeniden gözaltına alınan özel kalem müdürü F.Y., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla yine serbest bırakıldı. (DHA)

Hastanenin özel kalem müdürüne, hemşireden şok suçlama







 
Son Eklenen Haberler