SON DAKİKA

ADÜ Teknokente 3. ödülü

20 Haziran 2019, Perşembe 12:01

     


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Teknokente, Dijital Dönüşüm 3. ödülü verildi.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi himayelerinde, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen Engellilerde ve Yaşlılarda Dijital Dönüşüm Sempozyumu’nda ADÜ Teknokent A.Ş. Genel Müdürü Doç. Dr. Cemal İyem’in üstlendiği “EN-KOLAY (Engelleme – Kolaylaştır) Uygulaması üçüncülükle ödüllendirildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un katılımlarıyla düzenlenen ödül töreninde “Engelsiz Dünya İnovasyon Ödülü”nün 4 kategorisinden biri olan Gönüllülük ve Öncü Hizmet Ödülü kategorisinde ADÜ Teknokent adına proje koordinatörlüğünü üstlenen Doç. Dr. Cemal İyem üçüncülük ödülüne layık görüldü. Doç. Dr. İyem ödülünü, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Op. Dr. Orhan Koç’tan alırken, Koç engellilerin el emekleri ile yaptığı tabloyu İyem’e takdim etti. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler