SON DAKİKA

Ekonomi Kulübü'nün açılışını Bakan Pakdemirli yaptı

17 Şubat 2019, Pazar 21:17

     


Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli Avrupa Birliği Kırsal Kalkınma Programı IPARD-II 5. Başvuru Çağrı ilanı tanıtım programı sonrası Ekonomi Kulübü Aydın Şubesi’nin açılışını gerçekleştirdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Ekonomi Kulübü'nün Efeler Mahallesi'nde bulunan Aydın Şubesi binasının açılışına AK Parti Aydın Milletvekili ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz, Bekir Kuvvet Erim ve Rıza Posacı, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve Cumhur İttifakı'nın Efeler Belediye Başkan Adayı MHP'li Ümmet Akın Katıldı.

Efeler Müftüsü Salih Akcan'ın açılış duasının ardından Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ve protokol üyeleri açılış kurdelesini kesti. Bakan Pakdemirli ve Aydın milletvekilleri, işadamları derneğinin Aydın ekonomisine ve iş dünyasına hayırlı olsun dileklerini iletti.

YERLİ VE MİLLİ DURUŞ

Aydın Ekonomi Kulübü Aydın İl Başkanı Yıldıray Servet Çınar, açılışta yaptığı konuşmada, “Ekonomi Kulübü ailesi olarak bizler kurulduğumuzdan beri hep 'Yerli ve Milli' olmaktan bahsettik. Şimdi ülkemizin içinde bulunduğu bu dönemde yerli ve milli olgusunun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmekteyiz.

Bu minvalde bize düşen en önemli görev, ülkemizin bütün zenginliğini ortaya çıkaran birleştirici, kalkınmayı destekleyici, devletimizin kısa, orta ve uzun vadeli yerli ve milli hedeflerine katkı sağlayacak çalışmaları yapmaktır.

Açılışımızı onurlandıran Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli’ye teşekkürlerimizi arz ediyorum. Bize bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen valimize, kıymetli milletvekillerimize, il yöneticilerimize, bürokratlarımıza ve başta Ekonomi Kulübü Genel Başkanı Servet Keskin şahsında tüm Ekonomi Kulübü ailesine teşekkür ediyorum.” dedi.

AYDIN'IN DÜNYAYA AÇILMASI

Ekonomi Kulübü Genel Başkanı Servet Keskin ise, amaçlarının yerli ve milli düsturu ile hareket edip bu ülkenin ekonomisine katkı sağlamak olduğunu ifade ederek, “Ekonomi Kulübü Aydın Şubesi bugün resmi açılışını yapmakla beraber, gerekli çalışmaları hızla yürütüp, Aydın ili nezdinde neler yapabiliriz, Aydın’ı tüm dünyada tanınır hale nasıl ulaştırabiliriz bunların çalışması yapıyoruz. Bu uzun yolda beraber yürüyeceğimiz arkadaşlarımızı seçtik. Toplam 57 ilde faaliyeti olan 2 ülkede dış temsilciliği faal olan Ekonomi Kulübü ailesi tek bir vücut olup Aydın özelinde neler yapılabilir bunun çalışmalarını beraber koordine edeceğiz” diye konuştu.

AKIN'DAN YEREL KALKINMA VURGUSU

Cumhur İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın da, Efeler Belediye Başkanlığını kazandığı gün Ekonomi Kulübü ile beraber birlikte çalışacağının sözünü verdi. Yerel kalkınmanın önemine vurgu yaparak 1 Nisan'dan itibaren işadamlarına yapacakları yatırımlarda kolaylaştırıcı bir yönetim anlayışıyla, bürokrasiyi hızlandırarak Aydın’da yatırımın önünü açacaklarını belirtti.

Konuşmaların ardından davetliler Ekonomi Kulübü Aydın Şubesini gezdiler. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler