SON DAKİKA

Egeli ihracat şampiyonlarına ödül yağmuru

18 Haziran 2019, Salı 13:19

     


Türkiye'ye 2018 yılında 7 milyar doların üzerinde döviz kazandıran Egeli ihracat şampiyonları ödüllerine kavuştu. Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin 26. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, Egeli ihracatçılar, 11 ödülün sahibi oldu.

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin 26. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, 2018 yılının ihracat şampiyonlarına ödülleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle tarafından verildi.

Türkiye geneli ihracatta ilk 10 firma ve sektörlerinde ihracat şampiyonu firmalar ödüllendirilirken Egeli 8 firma 11 ödülün sahibi oldu. Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, 2018 yılında ihracat şampiyonları listesinde 8 Egeli firmanın 11 ödül kazanmasının mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını, Egeli ihracat şampiyonlarının 2018 yılında Türkiye’ye 7 milyar 11 milyon dolar döviz kazandırdıklarını, önümüzdeki yıllarda ihracat şampiyonları listesinde daha fazla Egeli ihracatçı firmanın yer alması için inovasyon, Ar-Ge ve Tasarım odaklı çalışmalara devam edeceklerini ve katma değerli ürün ihracatına yoğunlaşacaklarını kaydetti. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler