SON DAKİKA

70 yıllık güvenin adresi; Ardıç Mobilya

30 Temmuz 2019, Salı 17:27

     


Bir evin bütün ihtiyaçlarını tek noktada bulabileceğiniz adres olan Ardıç Mobilya, Aydınlılara hizmet etmeye devam ediyor. 70 yıllık deneyimi sadelik ve şıklıkta birleştiren kaliteyi halkla buluşturan ve desenleriyle göz dolduran Ardıç Mobilya, Batı Gazi Bulvarındaki 5 katlı satış noktasında yüzlerce çeşit sunuyor.

Baba mesleği mobilyacılığı 35 yıldır sürdüren Aykut Oruz, her bütçeye göre yenilenen gençleşen modellerin var olduğunu söyledi. Mobilyacılık mesleğinin güvene dayalı olduğunu kaydeden Oruz, "Bizim mesleğimiz sıcak bir meslektir. İç mekanda daha çok kullanılan bir sektördeyiz. Bugüne kadar Aydın'ın bir çok noktasında dokunmuşuzdur. Günümüzde büyük iş yapmak büyük para kazanmak değildir. Para kazanmaktan önce müşteriye güven vermek gerekiyor. Dürüst ve güvenilir olmanız gerekiyor. Babam bu mesleği bana bırakırken, "Yaptığın işi düzgün yapacaksın, güvenilir olacaksın, önce müşteri memnuniyeti olacak. Sen disiplinli çalışınca gerisi gelir." derdi. Babamdan öğrendiğim gibi aynı mesleki ahlakla hareket ediyorum. Önce müşterimin güven duyması ve memnuniyeti benim için esastır." dedi.

"HER BÜTÇEYE UYGUN MODEL"

Piyasadaki olumsuz havadan kaynaklı vatandaşların daha temkinli davranmak zorunda kaldığını anlatan Oruz, "Vatandaşın alım gücü zayıfladı ancak her bütçeye göre şık, sade ve kaliteli ürünlerimiz mevcuttur. Bizim mesleğimiz bir insanın doğumdan ölümüne kadar olan zamanı kapsıyor. Her zaman genç, dinamik, yenilikçi ve ihtiyaçlara yanıt verebiliyor olmak lazım. Azimli ve hırslı olmak da her meslek gibi bizim için de önemli. Herkesin ihtiyacına yanıt verebiliyor olmak önemli bir noktada duruyor. Biz de Ardıç Mobilya olarak 1983 yılında başladığımız satışlara devam ediyoruz. Uzun zaman imalatta da yer aldık. Bu sektörün her kademesine hakimiz. Ben 3 yıldır aktif olarak sektördeyim. Ama marka olarak 70 yıllık bir geçmişimiz var. Bizim en büyük sermayemiz müşterimizin bize duyduğu güven ve memnuniyettir." ifadelerini kullandı. (Bu bir reklam haberdir) 







 
Son Eklenen Haberler