SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Başdanışmanından ADÜ’ye ziyaret

7 Aralık 2019, Cumartesi 15:07

     


Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ve Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

ADÜ'nün çalışmaları hakkında Rektör Aldemir’den bilgi alan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, insani değerlerin ışığında, bilimsel anlamda nitelikli gençler yetişmesini önemsediklerini, bu doğrultuda üniversite olarak yürütülen çalışmalara destek vereceklerini belirtti.

İnsanlığın geleceğinin eğitime doğrudan bağlı olduğuna inanarak ‘Önce İnsan’ prensibiyle liberal bir eğitim anlayışını benimsediklerini belirten Rektör Aldemir, “Üniversitemizin önceliği, öğrencilerinin değişen ve belirsizleşen dünyada her güçlüğe ve yeniliğe hızla uyum sağlayabilme yeteneğine sahip, açık görüşlü, etik, öğrenmesini bilen ve seven, derinlikleri olan bireyler olarak hayata atılmalarını sağlamaktır. Ülkemizin, ilimizin ve tüm vatandaşlarımızın yararlanması doğrultusunda bilimsel, teknolojik ve ekonomik kalkınmaya öncülük edecek projeler üretip hayata geçirmek için çalışacağız” dedi.

Ziyaretin sonunda Rektör Osman Selçuk Aldemir, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ve Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’ya hediyelerini verdi. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler